Jump to content

EusebioFX Portofolio

Fafka
 Share

Recommended Posts

Nu mai minti Haose..

De la atata laba ti se trage..

HaHaHa...buna asta :)) Macar e sincer si spune peste tot sportul e care il practica.

On:DIn ultimele 3 a doua e chiar frumoasa.Si imi place ca nu e foarte luminoasa ca celellate.Ai facut ceva si la render?Sau asa e el?

Te referi la crapaturi?

Eu le-am facut

New:

Collaboration cu KKK(senzz):

POP.png

Smudge:

qvGwD.png

Edited by Eusebioo

Vad ca nu te mai lasi de PS.

Pe bune cand iti vad acum lucrarile imi aduc aminte cum erai :)).

Cand ma uit la profilul tau ma bate mereu gandul sa ma reapuc de PS.

Bafta in continuare, app nu da reply ca nu prea intru pe forum.b-zone :).Intru mai rar...

Prea tare a doua.Cum faci smudgeul ala?E vreun turorial video?Sau fa tu un tut....

Nu e nevoie de tutorial,e cu un brush special,setarile standard,strenght 90%

Interesanta asta, dar parca se vede cam urat lumina aia de pe corp.Si mi se pare ca nu prea e integrat bine in BG adica se vede ca nu e de acolo.Gresesc?

E stock /:).

HeTH7.png

E haios soarele ala desii nu prea inteleg care e legatura dintre el si imagine :))...si imi place textul :).

Iar ultima lucrare e reusita si imi place cum arata :)...desi, cred eu, puteai sa ii faci ceva la Bg-ul ala..

Edited by A L I N

Eu zic ca are,oricum intr-un tag,trebuie sa iti dezvolti imaginatia tinand cont de cateva aspecte: claritate,depth,light,etc.

Nu trebuie sa faci ceva real,trebuie sa aiba o compozitie cat mai bogata si sa aiba cat de cat o legatura.

Edited by Eusebioo

salut eusebioo, am vazut multe creatii interesante la tine, imi place mult stilul tau, am si eu o intrebare, de unde ai luat stockurile (majoritatea dintre ele sunt superbe..) ?

mersi mult, bafta.

Pai mai mult lucrez pe rendere+bg stocks(texturi,stockuri)

Am packurile mele downloadate de pe diferite site-uri de resurse,comunitati de photoshop etc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.