Jump to content

EusebioFX Portofolio

Fafka
 Share

Recommended Posts

Cum am mai spus, esti unul dintre cei mai buni din toata comunitatea la acest capitol, mananci PS pe paine tu :))

Ma gandesc sa-ti copiez stilul, dar e destul de greu avand in vedere ca nu fac lucrari decat pentru cereri si battle-uri si in + mie imi plac alea mai "simple".

Felicitari !

EDIT: N-ai zis-o tu, eu o zic.

Edited by G I U L I

3RxF6.png

Hmm,la creatia asta nu prea imi place,textul,cred ca ar trebui sa mai scazi din opacity,si lumina mi se pare prea puternica,in rest,e ok,

Eusebio,lasa'ma sa ma repet,imi place felul in care ai evoluat,ai muncit sa ajungi la nivelul asta,Unele lucrari sun f.bune,dar uneori ai mici greseli.in rest ok.Bft pe viitor.

Edited by HayaT09

Ultima e preferata mea, mai ales pentru ca are si text si e chiar foarte bine pozitionat, plus ca imi plac culorile la nebunie.

Nu prea sunt obisnuita cu dimensiunile pe care le folosesti la semnaturi (in general eu le faceam mai late) but I could get used to that.

btw, la fabulous ai facut cumva typo sau asa ai vrut tu sa-l scrii?

3RxF6.png

Numai eu vad c4d-ul ala negru de de la sapca care strica ? Sau textul ala prea mare si care sare rau in ochi ? :|.

Cat despre celelalte lucrari. Domnule "Zeu" sa nu te lasi de photoshop ca ai talent ;) . Nu incerca sa imi raspunzi la comentariul asta pentru ca nu o sa-ti raspund ca nu prea intru pe b-zone... doar ocazional :D .

BIG UP !

Edited by catatheboss14

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.