Jump to content

happi_ gallery

happi
 Share

Recommended Posts

Lol am crezut ca te-i lasat..:|

Stii ca iti ador stilu',nu?;;)

Lucrari foarte frumoase..Te stiu de pe mai multe forumuri..nu stiu daca tu ma stii :-??

In principiu cam acelasi..

Prima e cam,prea blurata si ascusa in smudge sau ce e ala..ca nu prea se distinge focalu'.

A doua cu sasuke :-?,nu prea am ce spune decat ca renderu e cam oversharpened.

A 3 a poate prea mult topaz :-??.

Ultima prea,prea,prea mult sharpen :( si lightu' e gresit in mare parte,cel putin partea dreapta..trebuia lumina pe fata nu umbra.

Problema ta este ca faci exces de efecte.

Daca ai timp (yonutz_undertaker08:id-ul meu) sa imi imprumuti cateva resurse ca sunt cam in "pana" si imi place renderele/stock-urile/fractale/texturi alea alea..pe care le folosesti.

Mersi!

Edited by Eusebioo

Paul,meebo este cam praf..

Nu are decat functia de a vorbi si de a trimite cateva emoticoane..nu poti trimite nici macar un fisier..asa ca :|.

Mersi boss :).

Piramida aia nu e luata cumva dintr-un PSD.? :->,glumeam :)).

Prima si ultima e oversharpened in unele parti,cum ziceam faci exces cate odata si nu e chiar bine,sterge sau scade opacity.

Da si tu o parere pe la portofoliu' meu.

Felicitari, happi, imi plac foarte mult lucrarile tale, mai ales cele despre Naruto.. esti pe drumul cel bun, tine-o tot asa !

am incercat sa copi stilu lui eleodor :)

lUi7j.png

ms eusebio pt sfaturi,o sa trec si eu cu o geana pe la topicul tau desi am trecut dar nu prea am avut ce sa comentez,pt ca tu mergi de la rau spre bine si deci :-@

ronnie ma bucur ca iti place

Lucrezi foarte fain:) foarte colorat si imi place dar serios acum recunoaste ca lucrarile sunt un pic cam overcontrasted si asta cam oboseste ochiul . Faci contrastul dintre lumina si umbra prea mare la fel si contrastele de culori . Oleaca mai usor la contraste :)

@snooper Salut.Stiu,sunt constient ca lucrez prea mult la contrast,in general fac vreo 12 layere doar pana cred eu ca da bine si stiu ca exagerez prea mult am incercat de multe ori sa renunt la anumite tampenii dar nu prea imi place ce iese.

@ Rcosmin tii sa crezi bine,daca ai nelamuriri contacteaza acea persoana de la care crezi tu ca fac eu rip ^_^.

@eusebio referitor la acea piramida din tagu ala cu kakashi abia acum am vazut ce ai zis in replyu ala. Piramida aia nu este decat un brush,setat pe cripping.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.