Guest Marcuel Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Buna ziua intregii comunitati B-Zone. V-am descoperit pe google, cautand un server de sa-mp acum 2 saptamani, dar am vazut ca acest server nu are prea multi admini si mai ales ONLINE, aproape de fiecare data cand intru pe server si ma spawnez pe la gara tot timpul vad pe cienva care trage aiurea si dau /report ba nu este nici-un admin online, ba este 1 sau 2 si nu fac nimic, va rog sa rezolvat problema ! Succes cu serveru este chiar beton ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Sorry de reply , dar nu m-am putut abtine. Din cate am citit esti nou.Adminii nostri ( intra pe www.b-zone.ro/rpg si dai la Admins , iti arata toti adminii server-ului. ) sunt cei mai buni.Cand dai /report X ma ataca/injura etc. , ei vad acest lucru si le dau warn / ban /kick .Poate ca tu nu esti asa de atent la fiecare kick / ban , dar cand primesti warn , nu vede tot server-ul ca Xulescu a primit ban / kick. Cand o sa fii si tu mai vechi , o sa vezi ca adminii de pe B-Zone RPG isi fac treaba foarte bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 MotorHead are dreptate...Pe acest server find foarte vechi ( serverul ) adminii trebuie sa fie cu experienta si cei care sunt acum isi fac foarte bine treaba...Sunt 10-12 admini si intra si ei cand pot mai ales in timpurile astea cu scoala, cand ei sunt online actioneaza... Succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Stim si noi cand e nevoie de inca 1 sau mai multi admini, momentan nu. CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.