Jump to content

Alan Wake XBOX 360

uN1kuL
 Share

Recommended Posts

Alan Wake este un joc de actiune cu accent de thriller psihologic. Intra in rolul lui Alan Wake, un scriitor de romane de suspans, care ajunge intr-un orasel pentru a-si reveni dupa disparitia brusca a logodnicei sale.

Ai parte de atmosfera ca in filme cu situatii tensionate, personaje memorabile, o lume mare in care te poti plimba si pe care o poti explora fiind atent la fiecare detaliu.

Lumina devine un element de lupta pentru ca inamicii par sa-si ia puterea din umbre si intuneric.

Povestea in episoade este similara cu un scenariu dramatic al unui serial de televiziune.

Pe masura ce avansezi in joc actiunea creste.

Varsta : 16+

Format : box

Livrare : curier

Rating : 8.2

Lansare : Mai 2010

Violenta : Da

Imi cer scuze ca nu v-am putut da mai multe indicatii dar din trailer reiese ca merita jucat si are o grafica buna

Edited by Un1kuL

E foarte tare jocul, l-am vazut in magazin - dar e si scump.

Un trailer :

. Grafica superba.

PS : @ Daca jocul este si pe platforma PC, asta nu inseamna ca aici aveti voie sa aduceti PC-ul in discutie. E o categorie de discutii strict legate de Xbox.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.