Jump to content

Colo simbolul fetelor

Cata ZEW
 Share

Recommended Posts

Just now, South Reedorf said:

Eu am zis pentru cei care se bucura, omu merge la pârnaie pentru o caterinca proasta, pentru niște glume ce nu-și aveau rostu. E ușor sa fii outsider, sa privești din exterior și să-ți dai cu părerea fără sa știi cum e acea persoana cu adevărat.

macar te ai dat de gol singur, am aflat si noi mai repede ca esti dodel. 

daca tu consideri replicile alea “glume”, “caterinca proasta”, prinde un fir de adevar faptul ca in romania exista multi handicapati care gandesc in felul asta. nu te jignesc, e fix alegerea ta daca te simti handicapat sau nu ;) oricum, cauta putin sa vezi ce inseamna caterinca, gluma. nu arata la fel cu ce a facut jegul ala.

18 hours ago, South Reedorf said:

Eu am zis pentru cei care se bucura, omu merge la pârnaie pentru o caterinca proasta, pentru niște glume ce nu-și aveau rostu. E ușor sa fii outsider, sa privești din exterior și să-ți dai cu părerea fără sa știi cum e acea persoana cu adevărat.

Nu contează cum e persoana cu adevărat, contează că a încălcat legea şi trebuie pedepsit. Copiii ăia spălaţi pe creier care se uită la acel debil înjurând sunt influenţaţi de comportamentul lui din vloguri. Aşadar, la pârnaie cu el, şi sper să fie la rându-i violat cum îi place: cu picioare, şuturi în cap, din alea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.