Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Jocuri gratis pe 'Epic Games'


De4mos
 Share

Recommended Posts

Epic Games va oferi doua jocuri gratuite saptamana viitoare

 

Daca ati stat pe internet in ultima perioada sunt sigur ca stiti de jocurile gratuite oferite de catre Epic Games.

 

Dar poate ca unii nu stiu, eu n-am altceva mai bun de facut si am nevoie de post-uri pe forum, am hotarat sa creez un topic. 

 

Ei au oferit jocuri gratis constant, insa nebunia a inceput pe date de 14 mai, cand Epic Games a oferit o licenta electronica gratuita a legendarului joc Grand Theft Auto V. Platforma lor a fost picata pentru ore bune iar de atunci, saptamanal a oferit jocuri gratuite, continuand cu Civilization VI (care poate fi cumparat la pretul de 60 de euro) iar acum puteti descarca gratuit "Borderlands : The Handsome Colletion". Tot ce aveti nevoie este un cont pe epicgames.com

Cumpărați Borderlands: The Handsome Collection Steam Key EUROPE ...

Link to comment
Share on other sites

2. Este obligatorie adăugarea unei imagini reprezentative la începutul topicului, centrată, şi a unui link către articolul-sursă la finalul topicului. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.