Pietonul Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 (edited) Nume: Pietonul Propunere 1:As dori sa se adauge odata pe saptamana un eveniment sa atraga pleyeri si sa fie premiati gen vip sau cu amoo 2: Sa se adauge eveniemt vip de la 1 :00 pana la 8:00 sa fie si pleyeri no-stop ca dupa 12 raman 4-5 pleyeri [la vip sa fie doar armura si gloante infinete fara acces la meniu vip] Cu ce cred ca ajuta?: cred ca ar ajuta sa fie no-stop ful sv Alte precizari: Contra sau Pro Edited June 14, 2020 by Pietonul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha.ExE Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Contra daca ar fi asa toata lumea ar avea prea mult ammo Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Max Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Probabil vom face evenimente pe viitor cu ammo, dacă se va reseta ammo-ul din nou, deoarece s-a abuzat acum câteva zile de un bug și mna. Cât despre vip free.. ar putea băga într-un interval orar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNNuluX Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Sincer daca s-ar baga free vip intr-un interval de ora nu ar mai fi donati la vip aproape deloc .. trebuie modificat beneficile celor care doneaza pentru vip si vipului free la faza cu event la ammo mi se pare o prostie , se face chiar usor ammo (mai ales daca ai vip) plus ca toti ar da he la zm si ar strica tot jocul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietonul Posted June 14, 2020 Author Share Posted June 14, 2020 3 hours ago, Godike said: Sincer daca s-ar baga free vip intr-un interval de ora nu ar mai fi donati la vip aproape deloc .. trebuie modificat beneficile celor care doneaza pentru vip si vipului free la faza cu event la ammo mi se pare o prostie , se face chiar usor ammo (mai ales daca ai vip) plus ca toti ar da he la zm si ar strica tot jocul citeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zetovan Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 O sa vorbesc cu Kenobi despre propuneri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Ai putea deschide un nou topic in care sa exemplifici niste evenimente. Cat despre free vip, nu o sa bag asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts