Jump to content

PROPUNERE

Pietonul
 Share

Recommended Posts

Nume: Pietonul

Propunere 1:As dori sa se adauge odata pe saptamana un eveniment sa atraga  pleyeri si sa fie premiati gen vip sau cu amoo 

2: Sa se adauge eveniemt vip de la 1 :00 pana la 8:00 sa fie si pleyeri no-stop ca dupa 12 raman 4-5 pleyeri [la vip sa fie doar armura si gloante infinete fara acces la meniu vip]

Cu ce cred ca ajuta?: cred ca ar ajuta sa fie no-stop ful sv 

Alte precizari: Contra sau Pro

Edited by Pietonul

Sincer daca s-ar baga free vip intr-un interval de ora nu ar mai fi donati la vip aproape deloc .. trebuie modificat beneficile celor care doneaza pentru vip si vipului free 

la faza cu event la ammo mi se pare o prostie , se face chiar usor ammo (mai ales daca ai vip) plus ca toti ar da he la zm si ar strica tot jocul

3 hours ago, Godike said:

Sincer daca s-ar baga free vip intr-un interval de ora nu ar mai fi donati la vip aproape deloc .. trebuie modificat beneficile celor care doneaza pentru vip si vipului free 

la faza cu event la ammo mi se pare o prostie , se face chiar usor ammo (mai ales daca ai vip) plus ca toti ar da he la zm si ar strica tot jocul

citeste 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.