TLG MrShAdoW Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 * Nickname: mr.shadow * Doresc: Signature /avatar * Tema: --- * Text: Mr.ShAdoW - sa fie scris dintr-un colt mai mare sa se respecte scrierea exact ca aici The Paterno FamYli - sa nu fie scris la fel de mare ca mr.shadow scrrisul as vrea sa fie cu un roz inchis sau mov si sa fie ceva de genul clasic,retro * Dimensiuni: ---- * Imagine: http://img.b-zone.ro/images/99985004731288653247.jpg vreau sa fie mai mare in lungime daca se poate:D AVATAR: aceasta e imaginea pt avatar http://img.b-zone.ro/images/36986699259217385149.jpg daca se poate indeparta scrisul cu assassins si sa se scrie akolo Mr.ShAdoW cu roz inchis sau mov Doresc si un logo un simplu scris nikul meu Mr.ShAdoW scris mediu de culoare mov/roz inchis si cu umbra la scris * Alte precizari?: sper ca nu cer prea multe:D !! puteti face inbunatatiri daca aveti ochiul mai format decat mine multumes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 (edited) la adoua poza nu se poate sterge scrisul doar sa fie decupata poza pt marimile unui avatar .....o sa revin pe la ora 19:00 cu un EDIT care va contine semnatura si avatar pt acm sunt la scoala. EDIT: Nu prea am avut ce edita la aceste poze pt ca sunt deja ....xcum sper sa iti placa Avatar ( Link) Semnatura ( Link) Edited November 9, 2010 by Assu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG MrShAdoW Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 mai poate veni cineva cu alte creati !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 la adoua poza nu se poate sterge scrisul doar sa fie decupata poza pt marimile unui avatar .....o sa revin pe la ora 19:00 cu un EDIT care va contine semnatura si avatar pt acm sunt la scoala. EDIT: Nu prea am avut ce edita la aceste poze pt ca sunt deja ....xcum sper sa iti placa Avatar ( Link) Semnatura ( Link) Acel text se poate sterge foarte usor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts