Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

bug - fermier


NEXUS.

Recommended Posts

Nick-ul tau: Ne[X]uS
Server: RPG1
Descrierea bugului: Salut! Mi-am cumparat o parcela publica si am inceput sa lucrez pe ea. Prima data mi-am luat 32 seminte, am facut de 2 ori procesul, nu am intampinat nicio problema. Dupa terminarea celor 32 seminte m-am dus inapoi la bizul agricol sa compar semintele (usturoi  / skill 1). Atunci am cumparat 16 seminte deoarece trebuia sa-i dau parcela unui prieten deoarece nu erau parcele disponibile. Am lucrat eu pe parcela, si cand a trebuit sa-mi culeg roadele, nu m-a lasat sa fac procesul de culegere. Am cules 2 maini dupa mi-a spus ca am cules toate plantele de pe parcela respectiva, am luat inapoi tava aceea deoarece inca era acolo, am cules o mana si din nou mi-a trimis acel mesaj si a disparut si tava aceea. Tin sa precizez ca inca aveam 13 plante de cules.
Screenshot(s): https://imgur.com/a/FGegxPm

Link to comment
Share on other sites

Salut.

Asta iti apare deoarece nu toate plantele au crescut deodata, tu le ai plantat pe rand, nu toate in acelasi timp, asta inseamna ca unele avea maturitatea 100, restul poate 99. De asta ai putin delay intre ele, si de asta si acel mesaj, pentru ca sistemul citeste ca tu ai terminat de recoltat, deoarece ai luat tot ce avea maturitate 100%, nu este bug. Eu iti recomand ca dupa ce vezi ca e 100% sa mai stai 5 min sa se faca toate sa le culegi deodata. 

Link to comment
Share on other sites

Aşa pare să fie explicaţia corectă, într-adevăr. Maturitatea plantelor rămase nu era încă 100%, aşadar nu le-ai putut culege pe toate deodată. În prima poză se vede cum maturitatea celei mai coapte plante este abia 97%. După ce a ajuns la 100%, ai putut să o culegi.

 

Nu e bug.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.