VoXEduard Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Nume: Vox_Eduard Propunere 1: Dupa parerea mea , 3 he-uri de infect si 6 knife blinks pe runda , ar fi genial . Asta ar fi propunerea , sa se puna o limita pe runda . Cu ce cred ca ajuta?: O sa dau un exemplu trait pe propria piele . Intru ieri pe la ora 13:30 - 14:00 pe cs si vad svr cu 13/32 , in gandul meu , mama hai sa rupem niste capete . Dupa 2 minute , incepe o noua runda , ma respawnez ,sunt human , si un VIP nu dau nume ca nu i frumos , incepe sa foloseasca in mod excesiv knife blinkuri , asta dupa ce a terminat de aruncat he uri. TIn sa precizez ca majoritatea playeri lor erau noi pe server , adusi de boost probabil . Ideea e ca nu toti stiu sa joaca modul zm si poate vor sa incerce ceva nou si ii atrage dupa ceva timp . Tu ca player nou cum ai reactiona cand non-stop ai fi zm numai din cauza he urilor sau knife blinks ?.. Dupa nici 5 minute de jucat am ramas 4 palyeri .. Alte precizari: Vreau sa raspunda toata lumea , pentru ca este vorba de popularitatea server ului . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker1 Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Prostii! Contra! Nimeni n-o sa puna limita la knife blinks. Si la he-uri este limita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNNuluX Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 alea cu 3 he pe runda e ok , dar in schimb 6 knife blinks CONTRA , hai sa iti spun si de ce: Un player isi ia 300 armura , tu ca zm daca poti lua doar 6 knife blinks i vei da-i doar 90 armura (~100 armura) daca da-i cap , ce sanse ar mai avea un zm ? Si din cate stiu este o limita deja setata , cred ca la 15 daca tin bine minte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Max Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Există limite de knife-uri & he-uri / rundă, doar că nu ai observat! Când sunt peste 20 online, o să observi că exită limită de knife-uri, madness-uri & he-uri. Bine, la he-uri este limită de 3, indiferent de nr de playeri online! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 La he este limita de 5 he-uri. Și este și limita pe infectări, adică dacă cu primul he ai infectat 10 playeri nu mai poți lua he. Cat despre knife blink - contra. Ce rost are sa fii zm atunci? Doar sa mori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts