EvghinTheAce Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Am deschis acest topic ca sa discutam toi mafiotii. Salut. Tataglia, Stracci, Cuneo, Corleone si Barzini voi ce mai faceti baieti inafara de a va plictisi? Vad ca pe zi ce trece devenim factiuni de pomana. Cred ca o sa ajungem sa vindem ziare la CNN sau o sa dam /tie intre noi si o sa ne obligam sa cumparam un ziar ca sa iei /untie Sincer, vreau sa stiu si eu parerea voastra despre cum au ajuns mafiile. Eu sincer abea astept urmatorul war, sa mai treaca din plictiseala asta criminala. DM nu avem voie intre noi ( mafile rivale ), daca dam /tie si cerem recompense suntem pedepsiti pt abuz de /tie, nu avem voie sa ne revendicam teritorii, nu avem voie sa cerem taxe de protectie mha eu nush cum va distrati voi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HypnoZaFTW Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 este adevarat ce zici de aceaia am iesit eu din mafie...pentru ca mam plictisit si cred ca e mai bine intr-o factiune pasnica sau un departament ...voi ce ziceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiiii Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 War - razboi Stramosi nostri se bateau cand se vedeau?Da,asta cam asa e...Da,am propus si eu acest lucru..dar nu trebuia sa faci topic,ai dreptate totusi...plictiseala,abia astept si eu un war . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 Deci daca v'ati pune in locul nostru ati vedea cum este in mafii. Este o plictiseala fenomen, dar nu vreau sa ies din Paterno pt ca tin prea mult la ea...nu pot sa ies din ea. Macar dati'ne voie sa ne revendicam teritorii si sa avem voie sa ne impuscam intre noi ( mafiile rivale ) cand incalcam teritoriul altei mafii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Te sustin Evghin5 ...De 4 zile in Barzini , credeam ca macar 1 war ca pe vremurile bune faceam si noi , dar NU ...Sper sa se gandeasca adminii si la noi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 War avem doar in weekend ( daca Doamne ajuta sunt liderii on si daca au si motiv de war ) dar nu mereu, din pacate. Este pacat de factiuni, in primul rand. Cu trecerea timpului devin mai rau decat factiunile pasnice. Poate ma vad maine ca ma fac vanzator de ziare ca mafiile sunt "interzise" ( nu mai au acelasi farmec ca inainte, nu mai au libertatea de dinainte ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invalidd Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Vreti war? De ce? Iar sa ne injuram si sa ne acuzam unii pe altii de joy,cod,lag? Iar sa facem 20 posturi la complaints gen: codat la war? Parerea mea este ca daca vrei sa te distrezi poti. Te mai duci la un event,te mai plimbi cu un sultan,mai mergi dupa BL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collonelu Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 NU,nu ati inteles,nu se mai fac waruri deoarece toata lumea spune ca noi(Barzini) suntem abuseri si codati si voi(Paterno) sunteti DB-eri...Cand o sa aibe ceilalti curaj atunci o sa mai putem face un war. @Just WTF? tu asa te distrezi in Stracci? inseamna ca te plictisesti mai mult decat noi,scuze ca-ti zic P.S: il vrem pe Cr1spy lider Cuneo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael. Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 War-urile pana acum se faceau pe motive banale , iar metoda de war este rar respectata ca la carte Un membru mafiot are mult mai multe lucruri de facut decat un war , trebuie sa se ocupe de afacerile familiei . Vreti sa va distrati ? Va supara Bruno Tattaglia ? Il avertizezi , iar daca el continua sa te enerveze il asasinezi , astfel se poate declansa un war sau alte ''mini-war'' de strada . Nu e nevoie sa faci un topic pentru asa ceva , aceste lucruri le inveti intr-o mafie . Este ironic cum , chiar voi ''donz'' si evghin'' ati comentat in acest topic acum cateva luni , cand erau foarte multe war-uri va injurati ca doi chiori .Incercati sa luati exemplul lui Collonelu , el prin postul lui a enervat cateva personae , astfel el poate provoca un war . Oricum Topicul va fi Inchis , sper ca ati inteles ideea PS: Este parerea mea de mafiot , acum poate conducatori vostri au alte opini. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Baieti, cel putin 2 mafii sunt fara Leader : Corleone si Stracci ( Toti membrii Stracci spun ca Liquid se lasa ) , iar Dubliss nu se mai ocupa de mafie de mult pentru ca e plictisit : Cherry - Banata , Eckedu - Nu mai joaca si inca 5 membrii care nu au mai intrat de 3 zile + din 23, deci nu prea ai ce war sa faci ! Ideeea cu teritoriile ar fi fost o idee buna, dar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Dubliss se ocupa, nu este seara online deoarece atunci isi face pt scoala. De obicei intre orele 14-17 este el on, in timpul scolii nu suntem toti on ca nah, cu sc. Michael, ce zici tu este frumos, noi visam...daca ne prinde un admin ne tranteste un ban de nu ne mai vedem. Crezi ca eu nu as fi facut asta demult? Apare iar Gabb si imi da ban ca ma comport ca un mafiot si scartz nu avem voie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael. Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Dubliss se ocupa, nu este seara online deoarece atunci isi face pt scoala. De obicei intre orele 14-17 este el on, in timpul scolii nu suntem toti on ca nah, cu sc. Michael, ce zici tu este frumos, noi visam...daca ne prinde un admin ne tranteste un ban de nu ne mai vedem. Crezi ca eu nu as fi facut asta demult? Apare iar Gabb si imi da ban ca ma comport ca un mafiot si scartz nu avem voie Acum inteleg cum ''se ocupa'' dubliss Nu inteleg ce visezi ? Am 9 luni doar in mafii si nu am luat ban pana acum , ai voie sa ii omori pe membri mafiei rivale , din cate stiam ai rank 5 ai o autoritate foarte mare , deci chiar poti face asta . Uite-te putin prin filme , vin baieti aia in masinuta neagra trag cateva focuri de arma pentru ai avertiza pe ceilalti baieti ... dupa daca baieti sunt rai ii mai si omoara , nu stiu ce va explica dubliss in Paterno . Eu iti spun ce am invatat de la Florinacyo , Zeby , Bill_bonanno si chiar Thomas . Ma rog , acum voi o sa intelegeti ca trebuie sa omorati toti mafioti fara motiv , sper ca de data asta am fost mai explicit . Sa iti dau un exemplu : Cand Corleone era acuzata ca face doar DB , motivul pentru care noi nu atacam direct era ca nu aveam sanse sa ii omoram la hq-ul lor , astfel incercam sa ii enervam suficient de mult incat sa fie de acord cu un teren neutru Eram 4 oameni intr-o masina si 20 de Cuneo care au mers pe jos la war pentru ca am avut grija de masinile lor . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HypnoZaFTW Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 ar fi ceva daca mafiile ar putea cuceri teritori ca in Singel Player si sa se vada pe harta ce mafie detine acel loc...Ex: la gsls de exmplu daca detine Stracci Family acea zona Sa fie cu culoarea de la Stracci...si asa la fiecare mafie: Paterno-Violet Barzini- Verde Tatagila-galben Corleone-Negru Si Cuneo-albastru...si sa se poate cuceri si HQ-urile mafiilor de Ex: daca paterno vine la tatagila si omoara toti membri sau ceva de genu Acel HQ sa devina al 2-lea HQ al celor de la Paterno Si asa vom sti si care e cea mai buna mafie si astea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Nu inteleg de ce va certati pentru acest motiv ? De ce ? Spuneti-mi si mie . Nu aveti war-uri ca in vara de va certati aiurea? Nu mai facem war-uri aiurea , recunosc ca si eu m-am plictisit , dar asta este , nu ai ce sa faci . Acum , se face war doar cu un motiv intemeiat , nu de placere . Daca mafia X face ceva la mafia X atunci liderul/subliderul unei mafii provoaca war iar cealalta mafie trebuie sa accepte sau nu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haose Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 @Michael: Aia ce spui tu e war ( simplu ),si cum au spus si "mafiotii" de mai sus asta se intampla foarte rar . Acum daca te duci si dai perversa la un mafiot rival pe strada(fara a fi war),el va proceda cu F8 + post si dupa pedeapsa pe motivul D.M. aiurea , astea's "atacurile" intre mafii , cu +1 pe forum si cearta In schimb RazR din cate stiu nu incurajeaza DM-ul si in tutorialul de la inceput scrie ca DM este strict interzis , deci degeaba va dati cu capu' de pereti ca folositi /takeguns si /buygun numai de forma . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG MrShAdoW Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 mare dreptate are HAOSE dai /takeguns nu tragi niciun glont si mori in accident de masina acum nu o sa stam toata ziua sa tragem uni in alti!! dar daca facem asa cum spui tu MICHEL se sfarseste la FW,ADV sau altceva!! jocul nostru numai este ca inainte in momentul actula se vede si aude doar VAND/SCHIMB..... eu asta cred ca este marea problema !! eu cred ca topicul e facut bine sa ne spunem parerea ,si asa e mafiile nu prea mai au ce face!! SI in legatura cu BL nustiu cum este in cazul celorlalte mafi dar pe BL PATERNO sunt numai newbiw care au jucat o singura data si nu ii mai vezi pe server! PS: DUBLISS are unele probleme acum, la fel si EKEDU suntem adolescenti si inca nu ne facem viata cum ne place noua Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Acum inteleg cum ''se ocupa'' dubliss Nu inteleg ce visezi ? Am 9 luni doar in mafii si nu am luat ban pana acum , ai voie sa ii omori pe membri mafiei rivale , din cate stiam ai rank 5 ai o autoritate foarte mare , deci chiar poti face asta . Uite-te putin prin filme , vin baieti aia in masinuta neagra trag cateva focuri de arma pentru ai avertiza pe ceilalti baieti ... dupa daca baieti sunt rai ii mai si omoara , nu stiu ce va explica dubliss in Paterno . Eu iti spun ce am invatat de la Florinacyo , Zeby , Bill_bonanno si chiar Thomas . Ma rog , acum voi o sa intelegeti ca trebuie sa omorati toti mafioti fara motiv , sper ca de data asta am fost mai explicit . Sa iti dau un exemplu : Cand Corleone era acuzata ca face doar DB , motivul pentru care noi nu atacam direct era ca nu aveam sanse sa ii omoram la hq-ul lor , astfel incercam sa ii enervam suficient de mult incat sa fie de acord cu un teren neutru Eram 4 oameni intr-o masina si 20 de Cuneo care au mers pe jos la war pentru ca am avut grija de masinile lor . Stiu ca am rank5. dar hai sa iti explic si eu, din opinia mea. Dubliss ne zice mereu sa evitam folosirea de bug-uri, sa evitam DM'ul deoarece vom lua ban ( nu de alta, eu cred ca daca nu am lua warn/ban ne'ar lasa sa facem dm intre mafiile rivale ), ne zice mereu sa nu abuzam de functia si rank'ul in mafie etc. Eu as fi facut demult asta, am vazut multe filme cu mafii, stiu ce este rp, dar sa iei ban ca faci ceva rp nu mi se pare rp . Deci adminii pur si simplu ne interzic sa facem DM ca nu este war, daca nu ma insel acum 1-2 saptamani parca au fost 1-2 plangeri intre mafioti la Complaints cum ca X l-a omorat pe Y ca l-a jignit si Y i-a facut plangere lui X si X a luat warn pt DM aiurea. Si eu am patit la fel, am omorat un civil care nu ne lasa in pace ( ne urmarea, ne tot busea masina, ne lovea cu pumnii cand coboram ) si xTyPe mi-a dat o mustrare verbala pt DM aiurea. Ce motiv as avea sa cred ca ne lasa sa face asa intre mafii? Mai ales ca in mafii sunt si lvl 10+ si suntem considerati playeri avansati...la ce sa te astepti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Pot sa fac si eu +1 in topicul vostru?! Stiti ca topicul va fi sters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 @Evnghin la inceput am crezut ca ai dreptate 100% ,dar dupa ce am vazut postul lui Michael mi-am dat seama ca nu e chiar asa Daca stii sa joci nu e plictiseala.....Sunt de acord cu tine la partea cu "teritoriile" .Inainte orice mafie isi revendica teritoriul/orasul ( din cate imi amintesc ) dar dupa o perioada s-a interzis acest lucru + ca mafiile numai au voie sa faca War in locuri publice..Ei bine nu sunt de acord cu acest lucru,deoarece Mafia e Mafie Daca ei doresc sa se omoare intre ei la Paynt & Spray , sa se omoare ,asa ar fi mai RP (parerea mea ) .Deci,cum spuneam ...revendicarea teritoriilor ar fi o idee excelenta ."Colorarea" teritoriilor ...hmm am o retinere aici dar nu stiu de ce . Intr-un fel ma gandesc ca ,daca s-ar "colora" harta nu ar fi RP + ca ar fi o mare bataie de cap pentru scripter ( in caz ca o mafie renunta sau pierde un teritoriu,scripterul va trebui sa schimbe culoarea hartii iar etc...) ,intr-u fel ma gandesc ,ca ar fi bine ca orice player sa stie concret al cui este teritoriul respectiv etc... [ fiecare mafie sa isi aleaga un teritoriu ,iar daca "eu" ,ca lider hotarasc ,ca acel teritoriu ar trebui sa apartina familiei Cuneo si nu familiei Corleone (de ex.) ii vom ataca in acel teritoriu,astfel stabilind noul "Proprietar". De sigur , orice zona/teritoriu poate fi revendicat inafara de SAFE-ZONE !!! ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Donkgula, du'te tu si asasineaza-l pe X sa vezi ce post iti tranteste ala. In ziua de azi nu mai gasesti mult RP, daca omori un mafiot ca iti incalca teritoriul / ca te jigneste / ca se implica in afacerile tale si ti le incurca sau etc, ala imediat iti face plangere. Si iti dai seama ca de frica unui ban nu faci DM RP ..... Frate daca tu reusesti sa faci asta fara sa iei ban / fw / warn / mustrare verbala... esti za best... Michael vorbeste despre cum ar trebui sa fie, dar in ziua de azi ti se face reclamatie din orice, chiar daca este ceva RP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emma Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Paiii, tocmai ce-am venit si eu din oras de la festival cu prietenii si am zis sa intru pe forum sa vad care mai este treaba... Hopaa, hai sa va zic eu ceva interesant baieti . M-am lasat de samp deoarece, si inainte sa spun, vreau sa reamintesc ca eram una dintre persoanele ce juca din placere... Nu pot sa uit zilele in care nu stiam cum ies din casa, si stateam noptiile sa joc cu bis vanity, rzr marius, adx, papy, goantza, fannik, mercury, inssi2.3, croco , florinacyo si nu in ultimul rand, dubliss.. Ma rog, atunci jucam din placere.... deoarece.. Ne omoram ca nebunii, dadeam 'party' pe samp in noptiile de vineri seara iarna, cand nu ieseam afara ca inghetam de frig, cand totul era frumos... Vara asta in paterno si corleone a fost superb, exceptional... Cele mai perfecte war-uri, stateam in fata pc-ului si radeam, sau injuram de toti mortii ca nu merge pc-ul mai repede.. Cu toate astea, era perfect deoarece nu erau atatea reguli, hello, e doar un joc.... in viata reala toti respectati regulile ? Awww, ar fi imposibil... Eu daca as fi sa ma mai joc, as juca din placere, nu pentru reguli, unele lucruri sunt facute sa le incalci, apoi sa le repari alaturi de prieteni.. Va place asa de mult sa aveti toti lvl 10000000000000 +, casa , bani masina, femeie ZI-LE GUTA!... Asta e, b-zone nu o sa mai fie cum era acum un an, cu playeri de treaba si unele lucruri erau lasate mai moale, gen pe live-urile lui croco " cine inseala mai mult, femeia sau barbatul ? " , sau alte lucruri ce mai radeai, acum ce vezi pe samp e /f ce buna-i #cenzurat#, sau alte lucruri, cand dadeau live-uri si eram in paterno, cand zicea denis tot felu' de aberatii si-i dadea Florin kick, eu cred ca alea erau vremuri adevarate. Dar ps: CUMPAR VAND SCHIMB CAUT.... Asta e, niciodata nu o sa mai fie ca inainte, spor la reguli... Pana la urma toti o sa va plictisiti in felul asta . Pacat, era frumos sa fie war-urile alea lungi si adevarate, fara bug-uri sau abuzuri, sau AI POST BA. Unde merg, post. Stanga, post. Dreapta, post. Sus, dute-n mortii #cenzurat#! Jos, post ma!. ). Hai, spor la post-uri, iar playerii vechi imi dau dreptate . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael. Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Motorhead - nu se cearta nimeni aici , dookiiee - topicul nu e facut chiar aiurea ... Evghin eu in Corleone si in Paterno am facut ce ti-am spus mai sus , in Corleone am avuti vreo 4-5 plangeri nu am primit nimic . Conteaza foarte mult si liderul pe care il ai si politica acestuia . Cat despre admini ... nu am avut niciodata probleme , am un warn de la mastertrap din cauza ca a gresit id-ul acum 6-7 luni in rest ... E ultimul meu post aici , sunt multe persoane care au pareri diferite si nu am timp sa le arat ca am dreptate sau nu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1pEr Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Ar trebui sa va atacati oricand va vedeti , asa cum faceam cand era LCN Rroms Yakuza etc.Atunci nimeni nu mai zicea ca X are joy ca Y are lag ca Z foloseste c-bug .Acum SA:MP-ul nu mai este conceput de catre voi ca un joc , este conceput ca o realitate in care treuie sa aveti cati mai multi bani/masini/case ca sa fiti "b0$$!".Prea multe reguli, prea multe chesti pe care sa dai banii , prea multe moduri de a face bani => NO FUN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras Dinamo Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 @ pepsy adevarat ) , acuma daca pui un semn de mess iei kick ) , a dat boala rp in astia cu regulile lor ) , atunci era foarte bn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collonelu Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Reguli,reguli,reguli,reguli. De cand sunt regulile astea sunt si posturile aiurea,si amenintarile cu "POST". Toate aceste reguli STRICA totul. Ar fi MULT mai frumos sa fie ca pe vremuri,cand vezi un inamic sa-l omori direct... In acest mod,vom ajunge in ultimul hal,noi,mafiotii. Cand o sa lovim din greseala ,cu masina,un inamic,o sa ajungem sa ne cerem scuze,sa dam /quitjob,sa luam jobul mechanic si sa mergem la ei sa le dam /repair... POATE VETI zice ca nu sunt in masura sa vorbesc despre acele vremuri frumoase,dar...cand nu am ce face si ma uit la posturile de la discutii la fiecare mafie...vad o mare diferenta intre "10 august 09" si "10 august 10".. Daca va pierdeti cateva ore din viata si va uitati la mai multe mafii,la discutii,o sa vedeti: 10 august 09: " ree allz am venit de la shcoala intru acum in joc " 10 august 10: "Salut. Ma bag la o Fifa apoi poate intru 10 minute sa vad ce mai e prin SA:MP" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.