Jump to content

Pt mafii

EvghinTheAce

Recommended Posts

@ pepsy :)) adevarat :))) , acuma daca pui un semn de mess iei kick :-J=))) , a dat boala rp in astia cu regulile lor :))) , atunci era foarte bn

Macar de ar fi server RP.Nu o sa mai fie niciodata ce a fost , cand era MrrN mRRy Zippi , TwiX , kNNz , atunci distractie si waruri.. :-J

De ce trebuie sa avem reguli si uitam din ce in ce mai mult de distractie?

De ce server-ul nostru deja incepe sa semene cu o Societate Economica in Nume colectiv :)) Deja incepem sa fim asociati, afaceristi, avem capitaluri sociale , averi, datorii. Parca suntem in jungla de afara :)

Nu uitati sa va distrati.

Ar fi frumos sa ne dea si noua voie sa ne omoram rivalii... sa avem voie sa dam lupte de strada cu mafiile rivale :|

Daca RP copiaza RL, haideti sa fim cat mai RL. In RL mafiile se impusca mereu, cand 2 mafii rivale se intalnesc, cel mai probabil se iau la bataie.

Dar la noi noh, RP nu inseamna DM...numai mafii numai suntem, cred ca Paterno isi va infiinta o firma de taxi, P-taxi...avem sultane rapide, deci merge.

@ am si eu o intrebare , de ce trebuie sa puneti atat de mult suflet pe un joc ? La urma urmei e un joc , credeti ca daca stati 8ore/zi pe SAMP , faci "combynatzy" cu barosanii , cu masini , esti mai boss ? Sincer , chiar nu ma intereseaza ce masini aveti unii , ce case aveti , cum da un baiat gtasampnet parca "VAND / SCHIMB ELEGY , CASA LEVEL 4500 VINEWOOD , 400000 milioane !", sau sa dati EURO pentru un joc . Cum fratele meu sa dai EURO pentru un joc ? Inteleg , daca ai un tata banos , care iti da pe fiecare zi la liceu 50 ron, ai bani , dar nu toti sunteti asa, nu generalizez . La urma urmei e doar un JOC , intri ca sa te distrezi . Nu ma dau mare "lifer" , d`ala , mamamamama ce bosss prin tara mai sunt si eu , dar nu mai generalizati atat "NU E NIMIC RP ! IN VIATA REALA DACA CINEVA ITI DA 2 PUMNI , nu FACI POST !" , zi sa mori tu. Daca te bate unu de iti sar capacele , nu faci plangere la politie (in unele cazuri) sau na , rezolvati ca intre baieti , ca asa sta treaba mai bine . Vreti RP ? De ce stati pe un joc in loc sa va traiti viata ?! Inteleg , si mie imi place jocul dar e prea de tot.

Astept reply-uri de genu " DA ce mare lifer esti tu ma ? ZIci asta doar ca sa fii important pe server, crezi ca daca , etc."

Bafta ,ultimul meu post aici.

@evghin "Mafiile in RL se impusca mereu" , tu vorbesti despre FILME , mai bine face razr un server B-Zone SF online ! Unde dumnezeu ai vazut tu ca gastile de pe la blocuri se impusca intre ei ? Eu nu prea cred

Reguli,reguli,reguli,reguli. De cand sunt regulile astea sunt si posturile aiurea,si amenintarile cu "POST". Toate aceste reguli STRICA totul. Ar fi MULT mai frumos sa fie ca pe vremuri,cand vezi un inamic sa-l omori direct...

In acest mod,vom ajunge in ultimul hal,noi,mafiotii. Cand o sa lovim din greseala ,cu masina,un inamic,o sa ajungem sa ne cerem scuze,sa dam /quitjob,sa luam jobul mechanic si sa mergem la ei sa le dam /repair...

Corect....Porcariile astea de reguli care tin si de Hitman Agency de genu...

"6.Nu aveti voie sa abuzati de undercover folosindu-l pe masini tunate sau pentru a pune politia in eroare.

Undercoverul se foloseste doar cand aveti contract. (Incalcarea acestei reguli duce la demitere)" alta regula idioata....un hitman ar trebui sa aiba acces mereu la undercover deoarece nu se duce ...un hitman asa in lume si isi pune mare tinta pe FUND cu numele lui .....ca sa se stie cine e si ce face....asa cu undercover nu se stie cine e ....si apropo de ce un hitman ia wanted cand isi face contractu ? daca asta e meseria lui ..de ce ia wanted ? = porcarie asa continuam de nu umplu 3 4 pagini cu frustrari despre jocu asta atata rau ...nexxxxxxxxt , si de ce trebuie sa opreasca un hitman la somatia unui politist ? a si ar trebui o regula ca sa nu abuzeze "cretineii" astia cand vad un hitman ..imediat le dau pe "/w" o litera o cifra nu conteaza ...asa tu pe strada cand vezi un hitman sa zicem ..ii zici in soapta ..."ghita tu esti ba?" sa se scoata /w la hitmanii cu undercover , si cu frisku e la fel

"13. Nu aveti voie sa omorati direct in vazul tuturor, in cazul in care nu puteti face contractul silent, asteptati ca tinta sa mearga intr-o zona mai retrasa." voi ati vazut filmul Hitman ? cand Agentu 47 il omoara pe Belicoff in public in vazul a milioane de oameni ? ....alta regula prosteasca (sa ma scuzati ca zic doar de hitman dar numai in hitman am stat si stiu ce probleme au fost si inca sunt)

SI asta e regula de prostie SUPREMA , SUPREMA AM ZIS

"- Contractele pe admini sunt intersize de acum in colo. Atentie rank 4+, nu dati contracte cand tintele sunt adminii , in concluzie,vreau sa le evitat"

acum mesaj catre admini ....da voi fratilor ....ce sunteti ? nu sunteti playeri ? nu jucati pe server ? omu nu are voie sa faca un contract ca ii dati ban ...jalnic , sa nu care cumva sa va zgariem chipurile de admini vai sa va omoram noi ? niste hitmani ratati cum indraznim noi suntem GOD noi va dam ban cum da Dumnezeu fulgere din cer ....penibil oricum

@evghin "Mafiile in RL se impusca mereu" , tu vorbesti despre FILME , mai bine face razr un server B-Zone SF online ! Unde dumnezeu ai vazut tu ca gastile de pe la blocuri se impusca intre ei ? Eu nu prea cred

Noi suntem MAFII,NU suntem "b4i3tzashii deh kartiar" ,ca la coltu blocului. Noi nu suntem ca aia,niste "jm3narei" care sunt tari in gura,se scuipa,se injura si cand ajung la bataie fug. Mafiile sunt mafii,gangurile sunt ganguri,ratatii de la coltu blocului de care vorbesti tu tot ratati raman

hop si eu pe aici,

parca aici trebuia sa vorbeasca mafiile chestii de mafii (nu ma refer ca cei din alte factiuni au postat)

dar aici se pare ca a devenit un topic de rescoala,zic si eu lui x nu ii place regula y iar Z vrea sa il injure pe T pentru U nu a facut ce a zis Z

nu mai pricepe nimeni nimica...

ar trebui sa vorbim lucruri intre mafii,probleme legate de mafii factiuni protejate etc.

@ am si eu o intrebare , de ce trebuie sa puneti atat de mult suflet pe un joc ? La urma urmei e un joc , credeti ca daca stati 8ore/zi pe SAMP , faci "combynatzy" cu barosanii , cu masini , esti mai boss ? Sincer , chiar nu ma intereseaza ce masini aveti unii , ce case aveti , cum da un baiat gtasampnet parca "VAND / SCHIMB ELEGY , CASA LEVEL 4500 VINEWOOD , 400000 milioane !", sau sa dati EURO pentru un joc . Cum fratele meu sa dai EURO pentru un joc ? Inteleg , daca ai un tata banos , care iti da pe fiecare zi la liceu 50 ron, ai bani , dar nu toti sunteti asa, nu generalizez . La urma urmei e doar un JOC , intri ca sa te distrezi . Nu ma dau mare "lifer" , d`ala , mamamamama ce bosss prin tara mai sunt si eu , dar nu mai generalizati atat "NU E NIMIC RP ! IN VIATA REALA DACA CINEVA ITI DA 2 PUMNI , nu FACI POST !" , zi sa mori tu. Daca te bate unu de iti sar capacele , nu faci plangere la politie (in unele cazuri) sau na , rezolvati ca intre baieti , ca asa sta treaba mai bine . Vreti RP ? De ce stati pe un joc in loc sa va traiti viata ?! Inteleg , si mie imi place jocul dar e prea de tot.

Astept reply-uri de genu " DA ce mare lifer esti tu ma ? ZIci asta doar ca sa fii important pe server, crezi ca daca , etc."

Bafta ,ultimul meu post aici.

Daca nu-ti pasa, de ce-l mai joci ?

Ca distractie iti spun eu ca numai este ;).

Eu zic ca, cuvintele tale spun multe :)).

Asa ca dragul meu, daca nu-ti pasa ce masina are X, pune-te si joaca-te pe distractie, si daca vezi ca nu merge, da-mi dreptate ;).

Daca nu-ti pasa, de ce-l mai joci ?

Ca distractie iti spun eu ca numai este ;).

Eu zic ca, cuvintele tale spun multe :)).

Asa ca dragul meu, daca nu-ti pasa ce masina are X, pune-te si joaca-te pe distractie, si daca vezi ca nu merge, da-mi dreptate ;).

Vrei sa iti subliniez cand am zis ca "joc ca sa ma distrez" ?

Corect....Porcariile astea de reguli care tin si de Hitman Agency de genu...

"6.Nu aveti voie sa abuzati de undercover folosindu-l pe masini tunate sau pentru a pune politia in eroare.

Undercoverul se foloseste doar cand aveti contract. (Incalcarea acestei reguli duce la demitere)" alta regula idioata....un hitman ar trebui sa aiba acces mereu la undercover deoarece nu se duce ...un hitman asa in lume si isi pune mare tinta pe FUND cu numele lui .....ca sa se stie cine e si ce face....asa cu undercover nu se stie cine e ....si apropo de ce un hitman ia wanted cand isi face contractu ? daca asta e meseria lui ..de ce ia wanted ? = porcarie asa continuam de nu umplu 3 4 pagini cu frustrari despre jocu asta atata rau ...nexxxxxxxxt , si de ce trebuie sa opreasca un hitman la somatia unui politist ? a si ar trebui o regula ca sa nu abuzeze "cretineii" astia cand vad un hitman ..imediat le dau pe "/w" o litera o cifra nu conteaza ...asa tu pe strada cand vezi un hitman sa zicem ..ii zici in soapta ..."ghita tu esti ba?" sa se scoata /w la hitmanii cu undercover , si cu frisku e la fel

"13. Nu aveti voie sa omorati direct in vazul tuturor, in cazul in care nu puteti face contractul silent, asteptati ca tinta sa mearga intr-o zona mai retrasa." voi ati vazut filmul Hitman ? cand Agentu 47 il omoara pe Belicoff in public in vazul a milioane de oameni ? ....alta regula prosteasca (sa ma scuzati ca zic doar de hitman dar numai in hitman am stat si stiu ce probleme au fost si inca sunt)

SI asta e regula de prostie SUPREMA , SUPREMA AM ZIS

"- Contractele pe admini sunt intersize de acum in colo. Atentie rank 4+, nu dati contracte cand tintele sunt adminii , in concluzie,vreau sa le evitat"

acum mesaj catre admini ....da voi fratilor ....ce sunteti ? nu sunteti playeri ? nu jucati pe server ? omu nu are voie sa faca un contract ca ii dati ban ...jalnic , sa nu care cumva sa va zgariem chipurile de admini vai sa va omoram noi ? niste hitmani ratati cum indraznim noi suntem GOD noi va dam ban cum da Dumnezeu fulgere din cer ....penibil oricum

6. Deoarece va bagati nos + undercover alergati pd,ul jumate de ora si cand vedeti ca sunteti apoape de a exploda dati /q sau explodati cu masina.. Have phun la ghicirea hitmanului

6.1 Deoarece un politist nu alerga doar dupa hitmani, el opreste mafioti, civili, membri ale factiunilor pacinice si astfel si voi trebuie sa va adaptati.

13. Nu discutati despre aceasta regula am vazut N hitmani care fac contracte {de multe ori si cu knife} in fata politistilor, si apoi sar cu gura mare "De ce nu ne lasi sa ne facem contractele?"

13.1 Da Belicoff a folosit sniper rifle, daca folosesti si tu rifle/sniper nu cred ca e o problema dar nu te duci la 3m de el si sa tragi cu mp5.

michael vorbesti niste prosti tata .. :-J

Ce i-am invatat eu ? cum sa castigam fiecare war impotriva voastra asta i-am invatat :).

Ce zici u acolo cu tragi cateva focuri pai daca tragi din greseala 2 gl ai post pt dm aiurea.Deci am jucat pe un srv (nu conteaza numele) erau mafiile cribs si bloods si mai erau yakuza si lcn ca pe b-zone inainte,ba nene cand se intalneau bloods cu crips iesea mereu scandal adica ne omoram cum ne vedeam si asa macar ne distram,dar pe b-zone fapt ce ma enervat la culme cand ne atacam pe strada imediat vin foamea aia de "politisti" si da wanted 4 te mai si omoara.Daca ar fi sa o luam cum zici tu sa ne luam din realitate apai politia nu misca si nici nu o sa miste 1 deget impotriva mafiei,daca noi am putea intr-un fel sa controlam politia cum era in real life,bine inteles nu pe toata .. dar un rank 5 sau sublider sa fie loial unei mafii.

Ce pretentie de mafiot vrei sa ai cand factiunile pasnice umbla cu arme la ei si te mai si omoara.Dau un exemplu la ce ai zis tu,acum ceva timp oasis i-a zis lui ghostx parca (lider paramedic) sa numai tradeze las venturas-u si sa ne dea si noua hp cu 1$ cum le dadea celor din ls,ghost a refuzat ca era el smecher si oasis a luat frumos barzini si sa dus peste ei dupa a venit cuneo si stracii care ii protejau pe medici,oasis ma chemat pe mine cu paterno si a iesit un war incredibil cu victime colaterale(medici) ca si in real pana a intervenit politia si a stricat toata distractia ..

Dookie noi nu vorbim aici de sorin tiganu si alti daia noi vorbim de MAFII,GANG-uri adevarate,uitate si tu la un documentar despre gangurile din SUA cand pur si simplu daca un membru rival intra in teritoriul altuia e impuscat pe loc si nu intreaba nimeni nimic,sau cum se distreaza ei cel mai tare?cu un uzzi tragand pe unde apuca pe strada.

ps: pepsy mi-ai adus aminte de ad-urile mele si ale lui guess who =))) alea cu angajam zidari si era unu l-am luat dp strada si i-am zis ba nene vrei sa fi zidar?si iam aratat case de pe strazi si burger-u si ziceam ca eo cu guess who le-am ridicat spawn a vopsit si mai era cnv numai tin minte si asta nu ne credea si l-a intrebat pe kaiac sau kip :-? daca e adevarat ca poti sa fii zidar si kaiac sau kip i-a zis ca nu si dupa am zis ca nea esuat planu si am mai dat un ad ultima sansa sa deveniti zidari si ne-a sunat ala sa ne intrebe daca chiar e pe bune =))

Daca sunt greseli scuzati ;).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.