Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bug Job - Bus Driver


Aleksty

Recommended Posts

Nick-ul tau: Aleksty
Server: RPG1
Descrierea bugului: Nu se poate intra in autobuz ca pasager în momentul în care se face job-ul de Bus Driver.
Am încercat, alături de BigDevil, atât să facem o tură completă, cât și să folosim comanda de [/fare] (așa cum ar fi normal). Singurul mod, așa cum se vede și în filmare, este de a intra cu ajutorul G-Bug (chiar dacă pe server a fost implementat sistemul de combatere G-Bug). Chiar dacă se intră cu G-Bug, tariful fixat cu [/fare] nu este primit.
Când am întrebat un helper pe [/n] dacă se poate intra în autobuz, primul helper mi-a "sărit" întrebarea, iar cel de-al doilea mi-a spus că se poate.
Atașez mai jos screenshot cu [/n] și răspunsul, și o filmare în care efectuez o cursă completă de Bus Driver, în care BigDevil încearcă de mai multe ori să intre drept pasager.

Pe lângă acest bug report, vin și cu o sugestie: a) fie bug-ul este rezolvat și, de asemenea, se schimbă și valorile de bani câștigate per cursă (12-16$/stație fără bonusuri), b) fie mecanicile job-ului sunt schimbate complet, c) fie job-ul în sine este șters. Jucătorii noi pe server ar putea beneficia mult de un job care să ofere atât transport ieftin altor playeri pentru stațiile stabilite în cadrul Los Santos, sau SF. La momentul actual, job-ul este, fără ironii, inutil, fiindcă, față de alte job-uri, a fost neglijat la fiecare update. Câștigul este incredibil de mic, iar oamenii nu pot urca să fie duși în locațiile importante din LS/SF. 

 

Sper să luați în considerare atât rezolvarea acestui bug, cât și propunerea de mai sus. Mulțumesc fain! Spor!
Screenshot(s): Întrebarea către helperi referitoare la Bus DriverVideoclip cu o cursă întreagă + demonstrația bug-ului.

Link to comment
Share on other sites

Adevarat, sistemul de Bus Driver a fost cel mai neglijat incat pana nici sistemul de job goal nu il cuprinde, un job care nu il face nimeni deoarece castigurile sunt aproape inutile iar in prezent nici nu mai merge cum mergea inainte.

 

Sugestie @F4L KillerFish: Un re-work la acest sistem este bine venit.

 

 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Markus said:

Adevarat, sistemul de Bus Driver a fost cel mai neglijat incat pana nici sistemul de job goal nu il cuprinde

 

Amuzant e faptul că banii din Bus Driver încă se adaugă la sistemul de Job Goal, așa cum se vede aici: Job Goal+ (minutul 10:28 în video original), dar suma de bani este infimă în comparație cu alte job-uri.
Azi-noapte, m-am gândit: pentru ca Bus Driver să fie rentabil precum celelalte joburi, necesită două schimbări: Rezolvarea bug-ului menționat mai sus și adăugarea a încă un 0 la suma de bani/checkpoint și fare. De la 12$-16$ per check la 120$-160$ per check, respectiv de la 1$-5$ fare, la 1$-50$ fare (luând în considerare faptul că și alte joburi precum Mechanic pot oferi servicii începând de la 1$). Edit: Cred că această schimbare ar fi cea mai ușor de implementat, fără a deranja alte mecanici ale job-ului.

 

În timpul videoclipului am făcut aprox~491$ (fără PayDay), având cont premium. Fără cont premium aș fi avut aprox. 327$. Dacă am fi adăugat un 0 la finalul sumei, 3270$/19min (cu tot cu pauzele de scris) e o sumă asemănătoare cu cea a altor job-uri. Neavând un sistem de skill și fiind foarte apropiat de spawn-ul default (LS International), mie îmi pare că job-ul de Bus Driver ar fi perfect pentru începători dacă beneficiază de aceste două schimbări.
 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.