NostalgicOFFICIAL Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 (edited) Titlul serialului: Locked Up Anii producţiei: 2015-2019 Genul serialului: Serial, Ficţiune poliţistă, Thriller Număr sezoane şi episoade: 5 sezoane si 51 episoade(cred) Durata episoadelor: Cam 45-55 minute. Scurtă descriere: O tânără naivă, păcălită de iubitul ei, ajunge la închisoare pentru delapidare. Ea trebuie să învețe rapid să supraviețuiască în lumea dură a deținutelor. Recenzie personală: M-am uitat la cele 2 sezoane, mi s-au părut destul de ok, bine făcut și bine lucrat. Serialul se poate asemăna un pic cu Fabrica de Bani, dar aici se întâmplă anumite acțiuni în închisoare. Edited August 29, 2020 by Ailime Editare greseala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Vei primi un avertisment verbal. Titlul serialului trebuie sa fie postat in limba in care a fost produs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts