Jump to content

Problema OC din MSI Afterburner

Recommended Posts

Salut, deschid Afterburner-ul, maresc viteza la memoriile si procesorul placii cu vreo 400-800mhz, si cand intru in joc 

ramane ecranul negru pt. 10 sec. apoi se deblocheaza singur..Mentionez ca jocul se inchide cand se deblocheaza. Nu stiu ce naiba are.

Placa video este RTX 2060. Astept un baiat mai rasarit sa mi lumineze apusul. Mersi! 

Edited by TLG GetoDac

Salut. 

Nu inteleg pentru ce ti-ar mai trebui orice fel de boost la acea placa video dar am niste intrebari:

• Ai facut update la driverele placii video?
  • Este un singur joc care nu ti se deschide sau nu ti se deschide nici un joc? Daca da, ce joc?
  • In timpul 'blackscreen-ului' se aude vreoun sunet ciudat, coolerul trage excesiv? 

Sfaturi:

• Acceseaza "Control Panel\All Control Panel Items\Security and Maintenance\Reliability Monitor" pentru a verifica potentiala existenta a unor crash-uri.

Pe langa asta, asi avea nevoie de configuratia completa a pc-ului tau pentru a vedea daca problema nu provine din alta cauza.

Din ce mi-ai descris tu acolo nu iti pot da un raspuns exact deoarece 'blackscreen-ul' in jocuri poate fi cauzat de mai multe cauze.

Edited by Snipi

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.