Rapp3r. Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 După părerea mea un voice chat ar prinde bine pe server deoarece e altceva cand interactionezi vocal cu un player random. Comunicand cu ei verbal totul devine mult mai amuzant pentru ca nu mai stai sa scrii ce vrei sa spui, pur si simplu spui ce iti vine pe moment si de acolo vine hazul omului, sau cand faci diferite activitati pe server nu mai stai sa scrii anumite chestii care te-ar face sa te opresti din activitatea pe care o exerciti in momentul respectiv...pnm stiu ca exista discord daaaarrrrrrrrr, poate nu stai sa ceri discordul la fiecare persoana random dar daca il auzi cum vorbeste in joc te duci il saluti incepi un dialog e altceva.... iar pentru cine nu vrea sa auda "cum vorbeste lumea" sa se faca o comanda care sa opreasca voice chatul respectivului player, gen ignor, nu trebuie sa se faca cine stie ce regulament special pentru sanctiuni, cu siguranta or sa fie oameni care or sa injure ca ultimii retarzi dar asta nu inseamna ca toti or sa fie asa, sa se faca o comanda care sa blocheze voice chatul la playerul respectiv si gata, ignor total pentru cine nu ii convine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 2 hours ago, Rapp3r. said: După părerea mea un voice chat ar prinde bine pe server deoarece e altceva cand interactionezi vocal cu un player random. Comunicand cu ei verbal totul devine mult mai amuzant pentru ca nu mai stai sa scrii ce vrei sa spui, pur si simplu spui ce iti vine pe moment si de acolo vine hazul omului, sau cand faci diferite activitati pe server nu mai stai sa scrii anumite chestii care te-ar face sa te opresti din activitatea pe care o exerciti in momentul respectiv...pnm stiu ca exista discord daaaarrrrrrrrr, poate nu stai sa ceri discordul la fiecare persoana random dar daca il auzi cum vorbeste in joc te duci il saluti incepi un dialog e altceva.... iar pentru cine nu vrea sa auda "cum vorbeste lumea" sa se faca o comanda care sa opreasca voice chatul respectivului player, gen ignor, nu trebuie sa se faca cine stie ce regulament special pentru sanctiuni, cu siguranta or sa fie oameni care or sa injure ca ultimii retarzi dar asta nu inseamna ca toti or sa fie asa, sa se faca o comanda care sa blocheze voice chatul la playerul respectiv si gata, ignor total pentru cine nu ii convine. Da, dar ar fi obositor să dai block la o turmă de ciobani veniți pe samp ca să înjure. Nu mai deschide topicuri, poți face un ticket pe forum.b-zone.ro/support Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.