GaBBlue Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Nickname pe forum: GaBBlue ZEW Problema/nelămurirea întămpinată: Nu stiu de ce nu vad luminile de la girofar, stalpi, neon. De când a apărut această problemă: De mult o am, dar nu stiu ce trebuie modificat din GTA. Dovezi, poze, video: Alte precizări: -l Link to comment Share on other sites More sharing options...
CouldnoT Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Hello, Your problem is caused probably by your version of the GTA SA, I can suggest you this version https://bit.ly/3994TC7 You can still verify your graphics settings, put it on High to have a good quality. ( options > display setup ). Install SA:MP addon it will fix some lighting visual bugs : https://bit.ly/3fpa1mC To not forget I'll forward this request to the Q&A section, because you are in the wrong section. Thanks for using our section ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Salut, În primul rând topicul deschis de tine nu are nicio legătură cu programarea, acesta va fi mutat în sectiunea corespunzătoare. În altă ordine de idei cel mai probabil este de la modurile de efecte (mă gândesc), încearcă pe un GTA clear să vezi dacă îți apar ulterior, dacă îți apar încearcă să muți modurile de pe clientul vechi de samp pe cel curat unul câte unul pentru a întelege de unde este problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaban Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 De obicei luminile sunt in file-ul particle.txd din folder-ul models, incearca sa-l schimbi cu altul Si daca nu e din cauza acelui file, atunci da-ne mai multe informatii, de cand ai aceasta problema, pe ce modpack-uri, daca pe modpack default merge etc. Problema ar putea fi si de la unele file-uri ce iti ofera un boost de fps, daca ne poti spune si ce moduri ai Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Deleicsss Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Folosește jocul cât mai Clear. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 8 minutes ago, dlx said: Folosește jocul cât mai Clear. Primești un avertisment verbal . Posturile făcute aiurea/pentru +1 (ex.: "şi eu am problema asta", "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Deleicsss Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 1 minute ago, spersaiaufoc said: Primești un avertisment verbal . Posturile făcute aiurea/pentru +1 (ex.: "şi eu am problema asta", "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Ce ai vărule ca i-am propus ce să facă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 2 minutes ago, dlx said: Ce ai vărule ca i-am propus ce să facă. S-a spus și mai sus același lucru, nu mai face posturi pentru +1, mulțumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 @GaBBlue ZEW ai reusit sa rezolvi problema ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaBBlue Posted November 26, 2020 Author Share Posted November 26, 2020 @Tupitot nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 hour ago, GaBBlue ZEW said: @Tupitot nu. Pe un GTA curat nu ti se vad neoanele/semafoarele/etc, tare imi e greu sa cred ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CouldnoT Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 3 hours ago, GaBBlue ZEW said: Tot nu. Iti voi traduce raspunsul meu în cazul în care esti ignorant în limba engleza. daca problema dvs. este cauzata de versiunea de GTA SA, iti sugerez aceasta versiune: https://bit.ly/3994TC7 Poti înca verifica setările grafice, să le pui pe High pentru a avea o calitate buna. (options> display setup). Instalezi SA:MP addon iti va rezolva unele erori vizuale de iluminare: https://bit.ly/3fpa1mC Altfel este o problemă din hardware-ul dvs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Depresie Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Este din cauza ca ai fps-uri foarte multe, incearca, cum s-a mai spus si sus ori sa joci pe gta clear, ori sa iti pui un FPS Limiter. Am avut si eu problema asta pe vremea cand eram in PD (cea cu girofarul). Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvidenT Terbea Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Probabil de la versiunea de GTA sau din cauza efectelor din modpack, iti sugerez sa Încerci cu GTA Default, mult succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 On 11/27/2020 at 1:02 AM, Kaen said: Probabil de la versiunea de GTA sau din cauza efectelor din modpack, iti sugerez sa Încerci cu GTA Default, mult succes. - Posturile făcute aiurea/pentru +1 (ex.: "şi eu am problema asta", "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Încearcă pe viitor să nu mai oferi răspunsuri care s-au oferit deja, nu îl ajuți cu nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CouldnoT Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Inactive topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.