uS VARUL iPOST Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Display Name:iPost Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Nu am idee las la aprecierea designerilor Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Abstracta Text(opțional): START STARTING SOON Dimensiuni (opțional): 1920x1080 Alte precizări (opțional): Ma apuc de youtube si am nevoie de 2 inaginii pt inceput dar nu ma pricep la photoshop sa le fac eu vreau un text frumos si un font abstract cred ca ati inteles. Display Name:iPost Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură):Nu am idee las la aprecierea designerilor Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Abstract Text(opțional): -REVIN IMEDIAT- Dimensiuni (opțional):1920x1080 Alte precizări (opțional): Cum am spus mai sus sa se faca alta tema de abstract sau chiar aceasi daca se vede frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Cererile de wallpaper, logo, etc pentru alte site-uri/scopuri sunt interzise. Closed. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts