Jump to content

Cel mai iubit dintre antrenori: Șumudică a primit un cadou de 20.000 de dolari, imediat după meci.

sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Marius Șumudică a avut parte de o frumoasă surpriză după victoria echipei sale, Gaziantep, cu 3-1 în fața lui Fenerbahce.

sumi2

Jucătorii i-au întors favoarea după ce antrenorul român le-a dat o primă de 50 de mii de euro după succesul cu campioana Istanbul Bașakșehir.

”Înainte de meciul cu Başakşehir le-am promis o primă, dar ei nu au cheltuit banii! Mi-au cumpărat un cadou, un ceas foare scump. Iar acest cadou are și o inscripție pe care scrie "Regele", a dezvăluit Șumudică.

Ceasul pe care l-a primit cadou Șumudică este un Rolex în valoare de 20 de mii de dolari. Jucătorii l-au așteptat la vestiar și l-au aclamat până a desfăcut cadoul.

Jucătorii de la Gaziantep, ”îndrăgostiți” de Marius Șumudică: ”Îl iubesc, nu am mai lucrat cu un asemenea antrenor”

Jean-Armel Kana-Biyik (31 de ani), fundașul celor de la Gaziantep, a vorbit într-un interviu acorddat pentru presa din Turcia despre antrenorul său, Marius Șumudică.

Kana-Biyik a fost antrenat de Șumudică și la Kayserispor, formație de care s-a despărțit în vara anului 2019, pentru a semna cu Gaziantep.

Jean-Armel Kana-Biyik: ”Îl iubesc pe Marius Șumudică”

„Îl iubesc pe Marius Șumudică. Pot spune cu ușurință acest lucru: nu am mai lucrat niciodată cu un asemenea antrenor în cariera mea. Șumudică are o relație foarte bună cu jucătorii, e un antrenor care știe fotbal, știe cum trebuie să joace echipa. Îl iubesc și îl respect foarte mult”, a spus Jean-Armel Kana-Biyik, pentru DHA.

Sursa: digisport.ro

Pe oriunde se duce face treaba acest Sumudica.Nu stiu ce sa zic, dar parca are un stil aparte fata de majoritatea antrenorilor romani.Tare mult as vrea sa il vad la Universitatea Craiova, dar nu stiu daca o sa se întâmple asta prea curand, cine stie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.