Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Benga

Member
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Benga last won the day on December 17 2020

Benga had the most liked content!

Community Reputation

64 Impressive

5 Followers

About Benga

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 05/07/2003

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Robert
 • RPG1 Nickname
  .Benga
 • RPG2 Nickname
  .Benga , Benga.Veterinar

Contact Methods

 • Discord
  Benga#8299
 • Instagram
  Constantin.robert_06

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Benga

  Nickname tester: Benga.Veterinar Rank: 6 Data sustinerii testului: 20.01.2021 Nickname candidat: MeHigh Link catre contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/MeHigh Test teoretic: 0/3 Test practic: 0/3 Alte precizari: Felicitari! Nickname tester: Benga.Veterinar Rank: 6 Data sustinerii testului: 19.01.2021 Nickname candidat: Kidzor. Link catre contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Kidzor. Test teoretic: 0/3 Test practic: 0/3 Alte precizari: Bravo, felicitari!
 2. Benga

  Merge, bunicel
 3. Benga

  Meh, iti dau +.
 4. Benga

  Nope, slabut.
 5. Tot primesc notificari de aici si nu stiu de ce :)). A, aveam la follow topicu..
 6. Benga

  Salutare, paramedici! Misiunea acestei saptamani (18.01.2021 - 24.01.21) are urmatoarele cerinte: 1. Trebuie sa faceti cate o poza cu un membru gang din fiecare oras, la HQ Paramedics. (Exemplu: Puteti face o poza cu un membru Green Street Bloods, un membru El Loco Cartel si un membru Red Dragon Triad) 2. O poza in care cumparati un ziar de la un membru News Reporters. 3. O poza cand oferiti heal unui lider Taxi. Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit.  Locul 3: 100.000$. (Suma acordata de mine sau @TLG AlexDN7) Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi 48h la dispoziţie să postaţi, ce depăşeşte acest număr de ore nu va fi luat în considerare. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune.
 7. Benga

  Se putea si mai bine.
 8. Benga

  Din martie eu nu prea mai stiu ce e aia scoala =)))
 9. Da, cand vin fizic cei care nu au posibilitatea sa li se incheie media online. Dar intrebarea e, cand o sa se intample asta?:)
 10. Benga

  Da, apendicita. Daca ramaneam incapatanat puteam da in peritonita, am fost aproape. Operatia a durat destul de mult, deoarece am avut apendicele sub ficat, din ce imi aduc aminte.
 11. Benga

  Nu, cu absentele rezolv repede, aduc o scutire. In schimb, anu asta nu cred ca mai scap, au aparut ceva conflicte.
 12. Benga

  Aerian pe distante lungi, e rapid si sigur. Rutier pe distante mici.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.