Motorhead Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 * Nick-ul tau: MotorheaD01 * Descrierea bugului: Uneori , cand intru in joc , dau /login PAROLA sau scriu in acea fereastra PAROLA si imediat incep sa cad din cer cu acel skin de level 1 , cand intri prima data in joc , imi schimba culoarea nickului si cad din cer incontinuu . Doar mie mi s-a intamplat pana acum , am intrebat si colegii pe /f . * ScreenShot(s): Poza 1 Poza 2 Va rog nu postati raspunsuri gen : "Nu e bug , nu mi s-a intamplat " , "Il va rezolva RazR" etc.. Mutlumesc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invalidd Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Cel mai probabil este din cauza lagului. Incearca sa mai inchizi prin Alt+ctrl+delete niste programe. Inchide-le DOAR pe cele care le au la user numele userului(ex:ion). De asemenea poti astepta sa cazi si sa mori. S-ar putea sa te dea cu skinu' corespunzator sau sa conitnui sa cazi. In cazul 2 trebuie sa dai relog sau sa astepti mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Din cauza lagului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.