Jump to content

Trage automat cand ma pun pe H cu m4.

eB BigThorash

Recommended Posts

Salut, recent am descarcat un modpack de mafii (pentru cei interesati sawu purple), e irelevant, m-am uitat in cleo/sampfuncs sa nu fie ceva necurat, si nu am gasit nimic, cand ma pun pe G intr-o masina si ies pe H cu m4 incepe sa traga singur, de la ce poate fi, e un bug sau ceva?  PS: Nu tot timpul face asa...

O poza cu modurile din cleo: https://prnt.sc/wa9icn

Poze cu modurile din folderul jocului: https://prnt.sc/wa9jcx

https://prnt.sc/wa9k1j                                         

In sampfuncs nu detin niciun fel de mod.

Hello,

Try to delete Cleo mods and see if this bug happens again, if not put them one by one until you find the cause of the bug.

Apply the same thing on .asi mods.

Încearcă să ștergi fișierele astea dubioase și de care n-o auzit nimeni ce fac din folderul jocului cum ar fi crashes.asi, CrashRpt1402.dll, dbghelp.dll, samp.dll.27_Apr_12_02_24. Încearcă să înlocuiești versiunea de SAMPFUNCS cu cea de pe forum.b-zone.ro/mods.

PS: Modpack-urile lui sawu conțineau keyloggere în vremea în care erau postate în veche secțiune de moduri și stiu personal jucători cărora le-a fost spart contul dupa ce au folosit un modpack de la sawu. Ma rog, acum cu 2FA nu prea ar mai trebui sa existe problema conturilor sparte, însa mai bine ca datele tale să fie în siguranță, părerea mea.

11 minutes ago, Tupi said:

Încearcă să ștergi fișierele astea dubioase și de care n-o auzit nimeni ce fac din folderul jocului cum ar fi crashes.asi, CrashRpt1402.dll, dbghelp.dll, samp.dll.27_Apr_12_02_24. Încearcă să înlocuiești versiunea de SAMPFUNCS cu cea de pe forum.b-zone.ro/mods.

PS: Modpack-urile lui sawu conțineau keyloggere în vremea în care erau postate în veche secțiune de moduri și stiu personal jucători cărora le-a fost spart contul dupa ce au folosit un modpack de la sawu. Ma rog, acum cu 2FA nu prea ar mai trebui sa existe problema conturilor sparte, însa mai bine ca datele tale să fie în siguranță, părerea mea.

Am sters fisierele "dubioase", sunt un fel de color mode, fara ele se vede sters jocul, cat despre sampfuncs il am de pe moduri.ro mai exact sampfuncs v4.1, cu cel de pe b-zone/mods iau crash cand apas tab sau imi merge jocul in slow motion uneori, pd helperul nu corespunde cu versiunea de sampfuncs de pe forum b-zone cred, si de aceea face asa. In schimb vad ca problema cu trasul automat s-a remediat, poti da Topic Closed. Multumesc pentru ajutor tuturor! O zi buna si sarbatori fericite!

Just now, LORD BigThorash said:

Am sters fisierele "dubioase", sunt un fel de color mode, fara ele se vede sters jocul, cat despre sampfuncs il am de pe moduri.ro mai exact sampfuncs v4.1, cu cel de pe b-zone/mods iau crash cand apas tab sau imi merge jocul in slow motion uneori, pd helperul nu corespunde cu versiunea de sampfuncs de pe forum b-zone cred, si de aceea face asa. In schimb vad ca problema cu trasul automat s-a remediat, poti da Topic Closed. Multumesc pentru ajutor tuturor! O zi buna si sarbatori fericite!

Cu mare plăcere.

:topic_closed:

• Tupi locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.