RaresB. Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Cum imi gasesc un job? nu am mai jucat de mai bine de 6 ani samp, si nu mai stiu sa joc. Ma poate ajuta cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xspression Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Folosește comanda /jobs,alege un job apoi mergi la checkpoint si scrii /getjob si după aia /work.Poti folosi și comanda /help pe game pentru alte comenzi sau intra pe Wikipedia b-zone de pe un browser unde găsești detalii si explicații pentru toate sistemele de pe server.Distractie plăcută. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Salut, Ți-a răspuns @Ryder sK mai sus însă în completarea lui voi veni cu faptul că poți folosi și comanda în joc /n pentru a adresa acest gen de întrebări helperilor și a primi răspunsul mult mai depede direct în joc dacă NU ai nivel mai mare de 40. Spor la joc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.