Jump to content

Aurora 7 și cele șapte ecrane, sau ce fac britanicii când nu „cercetează”

Share

Recommended Posts

Expanscape-Aurora-7-min-2048x1084.jpg

Cu toții știm că britanicii sunt mai mereu ocupați cu cercetarea. Ba afli câte fire de păr îți cresc zilnic, ba ce gust au chestiile pe care nu ar trebui să le guști. Dar când răspunsul la întrebări pe care nu le pune nimeni nu este de ajuns, există companii precum Expanscape care crează chestii: una dintre ele Aurora 7, o atrocitate de laptop cu nu mai puțin de șapte ecrane. Și cum nici Albă că Zăpada nu putea fără cei șapte pitici, nici asta aici de față nu prea are sens fără toate panourile sale.

Trebuie să recunosc că într-un fel, îmi place modul în care cele șapte ecrane de pe Aurora 7 explodează atunci când laptopul este deschis. Îmi aduce cumva aminte de filmele vechi cu teme futuriste, unde „băiatul de la IT” naviga pe un perete de ecrane. Revenind la arătarea cu șase ecrane mai mult decât ar trebui să aibă, avem o configurație de panouri care arată cam așa:

• 4x ecrane de 17.3″ la rezoluție 4K
  • 3x ecrane de 7″ la rezoluție 1920 x 1200

Expanscape-Aurora-7-2-min-670x630.jpg

Aurora 7 are o configurație hardware pe măsura spațiului de afișare; oarecum. În ceea ce ar vrea să fie un sașiu de laptop, ascunde un procesor Intel Core i9-9900K alături de o placă video NVIDIA GTX 1060. Adică componente vechi de două generații, iar treaba asta mă duce cu gândul la cât timp le-a luat celor de la Expanscape să creeze arătarea asta. Drept concept este interesant și ne arată că tehnologia nu are foarte multe limite, dar ca un produs de sine stătător… vreau să îl cunosc și eu pe omul care ar cumpăra asta.

Sursa

• Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.