TheVirus Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Niculescu (44 de ani) a antrenat-o pe Dinamo timp de 3 saptamani, in 2018. Dat afara ca sa i se faca loc lui Rednic, Niculescu recunoaste ca inca sufera dupa ceea ce i s-a intamplat in Stefan cel Mare. A ramas totusi cu sufletul alaturi de echipa. "Nu m-am mai gandit la momentul ala cu Dinamo. A trecut, sunt 2 ani si ceva, deja. Nu sunt ranchiunos. Rana e deschisa, e o suparare, dar trebuie sa mergem inainte. Nu putem sa ramanem acolo, a trecut. La fotbal e bine sa nu spui niciodata "niciodata", asa am invatat", a spus Niculescu, acum antrenor in B, la Concordia Chiajna. Fostul golgeter de la Dinamo nu mai are legaturi cu actuala conducere. Danciulescu a fost indepartat de spanioli in vara. Niculescu spune ca Dinamo traieste doar datorita suporterilor. Prima mare incercare a DDB in aceasta primavara va fi obtinerea licentei pentru sezonul viitor. Daca Dinamo n-o ia, va fi automat retrogradata! "N-am informatii din interior, singura persoana cu care vorbeam nu mai e in club. Ma refer la Danciulescu. Din fericire, s-a impliat DDB si tine clubul in viata. Nu stiu cat o vor mai putea face. Nu cunosc situatia la zi, dar trebuie sa se faca fata la datoriile din urma. Dosarul de licentiere e prima problema, trebuie sa se vina cu datoriile la zi. Atunci e primul hop. Dinamo e acelasi brand, dar de cativa ani se afla intr-o perioada foarte grea. Important e ce va fi de acum incolo. Nu stiu ce datorii sunt, ce se va intampla, dar sper sa iasa totul bine pentru club. Oricat de puternic ai fi pe interior, n-au cum sa nu te macine lucrurile care se intampla in club, in viata ta de fotbalist". Sursa Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheVirus Posted February 19, 2021 Author Share Posted February 19, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts