South Afrojack Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Nick-ul tau: AfrojackServer: RPG1Descrierea bugului: Nu mi se salveaza spoiler-ul pe care il vreau, ori de cate ori l-as cumpara, cand dau park revine la celalalt, absolut hidos. Tin sa mentionez ca am incercat toate variantele posibile si am cheltuit foarte multi bani, inclusiv sa il vand si sa pun tuning-ul de pe alt cont, nu a functionat nimic si am irosit o multime de bani.Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Afrojack Posted March 12, 2021 Author Share Posted March 12, 2021 Crezi prost domnule Robert, daca fata era problema, nu-ti mergea nici tie. O seara frumoasa, te iubesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Spark Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Salut, Cel mai probabil acele spoilere se schimba intre ele si nu cred ca este un bug. Mai exista cateva masini care tot asa au unele detalii care se modifica, cum ar fi: la stallion (cateodata este decapotabil cateodata nu), la NRG-500 (cand ii se schimba locul de la teava de esapament) sau de la FCR-900 (cand ii apare sau dispare aripa din fata). O sa testez si eu si o sa-ti dau un raspuns exact. Ganduri bune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Afrojack Posted March 12, 2021 Author Share Posted March 12, 2021 2 minutes ago, South Spark0. said: Salut, Cel mai probabil acele spoilere se schimba intre ele si nu cred ca este un bug. Mai exista cateva masini care tot asa au unele detalii care se modifica, cum ar fi: la stallion (cateodata este decapotabil cateodata nu), la NRG-500 (cand ii se schimba locul de la teava de esapament) sau de la FCR-900 (cand ii apare sau dispare aripa din fata). O sa testez si eu si o sa-ti dau un raspuns exact. Ganduri bune! Am mai detinut Flash, nu se schimba ca la masinile mentionate mai sus. Flash vine fara spoiler, trebuie sa il achizitionezi din tunning, fostu proprietar l-a luat pe primul, iar eu nu-l pot schimba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Spark Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 4 minutes ago, AFROJACK said: Am mai detinut Flash, nu se schimba ca la masinile mentionate mai sus. Flash vine fara spoiler, trebuie sa il achizitionezi din tunning, fostu proprietar l-a luat pe primul, iar eu nu-l pot schimba. Am testat si am vazut ca ai dreptate. Daca spui ca acel spoiler a fost cumparat de fostul propietar incearca sa ii dai remove si sa il pui pe cel care iti place (ca sa dai remove doar la o piesa de tunning trebuie sa o selectezi > remove, iar apoi sa cumperi orice culoare si o sa iti dispara doar acea piesa). Incearca sa faci asta sa vezi daca mai exista acest bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Afrojack Posted March 12, 2021 Author Share Posted March 12, 2021 Just now, South Spark0. said: Am testat si am vazut ca ai dreptate. Daca spui ca acel spoiler a fost cumparat de fostul propietar incearca sa ii dai remove si sa il pui pe cel care iti place (ca sa dai remove doar la o piesa de tunning trebuie sa o selectezi > remove, iar apoi sa cumperi orice culoare si o sa iti dispara doar acea piesa). Incearca sa faci asta sa vezi daca mai exista acest bug. Am incercat si asta, prima data asta am facut, nu funcioneaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Spark Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 1 minute ago, AFROJACK said: Am incercat si asta, prima data asta am facut, nu funcioneaza. Am inteles.. alta revolvare nu mai gasesc, sa speram ca o sa te ajute un administrator. O seara frumoasa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Afrojack Posted March 12, 2021 Author Share Posted March 12, 2021 10 minutes ago, South Spark0. said: Am inteles.. alta revolvare nu mai gasesc, sa speram ca o sa te ajute un administrator. O seara frumoasa. La fel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted July 16, 2024 Share Posted July 16, 2024 Problema nu poate fi reprodusă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts