Jump to content

Windows Insider | Build 21332


Recommended Posts

News and interests updated design

 

Categoria de "Știri și interese" are un aspect actualizat!

Există mai multe actualizări când faceți clic pe „Vedeți mai multe știri”. Noua experiență de feed care se deschide în browser a fost reproiectată pentru a vă ajuta să vă puneți la curent cu titlurile de top dintr-o privire și să vă bucurați de un feed vibrant care scoate la lumină poveștile dvs. personalizate. Cardurile mai mari pot afișa acum și textul articolului, ajutându-vă să cunoașteți un subiect înainte de a vă scufunda.

 

News and interests updated design on the web

 

În cadrul știrilor și intereselor și al paginii de pornire, facilităm, de asemenea, să vă împărtășiți reacția la știri, cu grafică emoji actualizată, astfel încât să puteți răspunde cu like, dragoste, surpriză, furie și multe altele.

 

Modificări și îmbunătățiri

Insiders-ii cu ochi ascuțiți vor observa că multe dintre pictogramele de sistem din această versiune au fost actualizate și se aliniază acum la stilul Microsoft Fluent Design. Această versiune include un nou font Segoe Fluent Icons. Zonele sistemului de operare care utilizează activele Segoe MDL2, cum ar fi meniul Start și aplicația Setări, vor include noile modele de pictograme care au un aspect și o simplificare mai rotunjite și simplificate.

Pe dispozitivele ARM64, arhitectura implicită pentru PowerShell este acum x64 și nu x86.

New Segoe Fluent Icons font

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.