Jump to content

Gamescom 2021 se va desfășura într-un sistem hibrid


Tupi
 Share

Recommended Posts

gamescom-image-crowd.jpg

 

Organizatorii Gamescom au anunțat că vor încerca un concep hibrid pentru evenimentul din 2021, găzduind astfel un spectacol care se va desfășura atât în format fizic, cât și online. După cum ne-a obișnuit Gamescom de-a lungul anilor, în cadrul acestor evenimente, organizatorii intenționează să prezinte, pentru publicul European, cele mai interesante proiecte din industria jocurilor video.

 

După relativul succes avut de prima sa ediție complet online de anul trecut, Gamescom revine în complexul Koelnmesse din Koln, Germania, evenimentul urmând să aibă loc în perioada 25 – 29 august a acestui an. Conform acestui program, Gamescom 2021 va începe miercuri și se va termina duminică, 25 august fiind ziua rezervată presei și membrilor industriei, în timp ce restul evenimentului va fi deschis publicului. Organizatorii Gamescom s-au bazat pe experiența digitală acumulată din 2020, transformând astfel expoziția într-un eveniment hibrid cu un program virtual robust. Pe perioadă desfășurării evenimentului, vor exista, de asemenea, demonstrații și turnee de eSports, cât și alte evenimente speciale, care vor oferi o mulțime de șanse pentru ca participanții să experimenteze cele mai noi titluri de pe piață.

 

Sistem de așteptare digital și ceremonie de deschidere online

Evenimentul va avea loc la Koln, cu o prezență online crescută, scopul fiind acela de a-și păstra identitatea de platformă și pentru afacerile din industrie. Astfel, Gamescom va găzdui atât zone de afaceri, cât și de divertisment la fața locului, cu multiple opțiuni pentru ambele domenii. De asemenea, Gamescom va oferi atât prezentări digitale interactive și creative, cât și opțiuni de streaming (chat-uri, apeluri video), folosind aceeași structură hibrid. Nu va lipsi nici ceremonia de deschidere Opening Night Live, ce va vi prezentată sub forma unui veritabil show, plin de noutăți și anunțuri, prezentat și de aceasta dată de Geoff Keighley.

 

Pe lângă susținerea mediului de afaceri, motivul principal pentru care s-a decis revenirea la susținerea evenimentului într-o formă fizică este de a le oferi fanilor șansa de a putea încerca jocurile expuse. În acest sens, organizatorii au specificat că vor exista un set de reguli și protocoale de siguranță, precum un sistem de programare și așteptare digital, la “cozile” formate pentru a testa jocurile, pentru a menține distanțarea socială, conform măsurilor de prevenire a COVID-19.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.