Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

LG Electronics va intensifica dezvoltarea tehnologiei 6G


Recommended Posts

LG Electronics va intensifica dezvoltarea tehnologiei 6G

 

 

LG Electronics a declarat marți că și-a unit forțele cu alți doi parteneri pentru a dezvolta tehnologia de rețea 6G de nouă generație.

 

LG a semnat un parteneriat cu Keysight Technologies, o firmă de testare și măsurare electronică din SUA și Korea Advanced Institute of Science & Technology (KAIST), cea mai mare universitate de cercetare din Coreea de Sud.

 

Conform acordului, cele trei părți vor coopera la dezvoltarea tehnologiilor legate de terahertz, o bandă de frecvență cheie pentru comunicațiile 6G. Aceștia vizează finalizarea cercetării 6G până în 2024, relatează agenția de știri Yonhap.

 

LG a declarat că rețeaua 6G este așteptată să fie comercializată în 2029. Compania a declarat că 6G va oferi o viteză mai mare a datelor, o latență mai mică și o fiabilitate mai mare decât 5G și va putea aduce conceptul de Ambient Internet of Everything (AIoE), care oferă experiență conectată îmbunătățită utilizatorilor.

 

LG a înființat un centru de cercetare 6G cu KAIST în 2019 și a semnat un acord cu Institutul Coreean de Cercetare a Standardelor și Științei anul trecut pentru a studia tehnologiile 6G.

Keysight Technologies este un furnizor major de echipamente de testare terahertz 6G. A furnizat echipamente centrului de cercetare 6G al LG și KAIST.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.