Jump to content

LeoN gFx

Edy LeoN
 Share

Recommended Posts

Frumoase , dar textu strica si la prima C4D (ala cu razele) este situat peste render , puteai sa iei guma si sa stergi putin sa nu se vada . Keep Going :)

Textul e foarte bine....C4D-ul e peste Stock(Nu Render) dar ai senzatia ca e in spate..:D

Imi plac ultimele mult!

Pe a doua(si a 3-a) o stiu de pe ro-sotw :D..Frumoasa

Nu prea stiu ce critici sa dau..text bun..cam totul e bun 10/10

Edited by xSpongeBobx

prea simplu, incearca sa faci mai multe efecte, patratelele care contin culori nu sunt egale, incearca sa lucrezi mai mult decat, cate-va minute.

PS : Semnatura e facuta de tine? cea de la sig-ul tau.

Edited by JustMed

prea simplu, incearca sa faci mai multe efecte, patratelele care contin culori nu sunt egale, incearca sa lucrezi mai mult decat, cate-va minute.

PS : Semnatura e facuta de tine? cea de la sig-ul tau.

Nu am nici o semantura ....

New:

47592343304776696996.png

Nu prea mi-a iesit cine stie ce...

Adik?....rip,si signaturea ta cu justmed e rip,u ai pus literele pe cub, cubul nu e facut de tine,asa am facut si eu ,cubul nu-i de mine restul e..

Eu nu am afirmat ca lucrarea este facuta de mine, iar din cate vad tu asta faci aici, deci imi arati PSD sau nu? m-ai sus ai zis ca e lucrarea ta.. deci, astept.

nu am stiut la ce te referi,cubul NU E FACUT DE MINE,E FACUT DE THOMAS,eu am pus doar literele pe el..

• .

.Gata cu Off-Topicul daca vrei sa-mi mai zici ceva trimite-mi pm trg.

nu am stiut la ce te referi,cubul NU E FACUT DE MINE,E FACUT DE THOMAS,eu am pus doar literele pe el..

• .

.Gata cu Off-Topicul daca vrei sa-mi mai zici ceva trimite-mi pm trg.

Nu este off topic, ori stergi lucrarile ori ai suspend, cand adaugi un text nu inseamna ca e facuta de tine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.