HooligaN.1312 Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Nick-ul tau: HooligaN1948[DDB]Server: rpg1Descrierea bugului: Scoateti porcaria aia cu "Ati ajuns prea rapid"...Eu dar rob solo la jizzy, fac 10 secunde pana la CP si normal ca robul esueaza daca imi apare mesajul" AI AJUNS PREA RAPID"...Screenshot(s): Nu este nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEXUS. Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Acel warning este pentru a nu se farma bani pe server. În orele târzii, deobicei nu sunt admini care să supravegheze serverul și automat, există codați; Persoanele atunci, își baga un teleport.cs în modpack și își fac un cont mic cu care să dea rob. Probabil de-aia și acel warning. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UZZi666 Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 On 4/30/2021 at 4:41 AM, NeXuS. said: Acel warning este pentru a nu se farma bani pe server. În orele târzii, deobicei nu sunt admini care să supravegheze serverul și automat, există codați; Persoanele atunci, își baga un teleport.cs în modpack și își fac un cont mic cu care să dea rob. Probabil de-aia și acel warning. O fii dar sa se puna un timp mai scurt ca totus se ia mereu fail la el din cauza asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEXUS. Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Nu, nu se ia mereu fail din cauza asta.. Intenția staff-ului este să nu se farmeze la greu bani, că să iei acei bani trebuie să te ducă capul, să fugi de poliție, să te mai bați cu poliția și așa mai departe. Dacă ar fi un timp mai scurt/timpul inexistent, s-ar farma bani la greu, nu știu, părerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoony ToV Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Nexus are dreptate, nu este bug. Nu cred ca apuca polițistul sa vina la tine in acele 50 secunde dacă tot ajungi asa repede, mai ales ca dacă te duce capul dai în SF, nu în LS sau LV unde sunt majoritatea polițiștilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.