Jump to content

Dinamo neagă că Albentosa a cerut un salariu de 15.000 de euro. Reacţia conducerii "câinilor"


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Raul Albentosa (32 de ani) a fost transferat de Dinamo în urmă cu o lună, și a impresionat rapid în ”Ștefan cel Mare”, chiar dacă nu a mai jucat de aproape un an.

image.thumb.png.6ada6eb09b6a996ea7c41304e4b1e1f7.png

Fundașul spaniol a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon. În prezent, acesta câștigă 5.000 de euro pe lună la Dinamo, și ar cere un salariu de trei ori mai mare pentru a rămâne și din sezonul următor.

 

Din ceea ce spun cei de la Dinamo, Albentosa nu ar fi cerut să fie remunerat cu 15.000 de euro pe lună din sezonul următor și, momentan, conducerea nu a purtat discuții cu fundașul iberic pentru prelungirea contractului.

Mario Nicolae: ”Nimeni nu a discutat cu el nimic de un viitor contract”

„Prioritatea lui Dinamo este rămânerea în prima ligă. Nu s-a discutat cu niciun jucător despre situația contractuală sau ceea ce se va întâmpla în vară. Cu toții suntem concentrați pe prezent.

 

Raul Albentosa a venit pe un salariu mai mic decât cel care a apărut în spațiul public. A venit pentru ceea ce înseamnă clubul Dinamo, ca istorie și fani, și vrea să ajute clubul în cea mai grea perioadă din istorie.

 

Este o situație cu totul specială în cazul lui, pentru că știm ce valoare are și știm ce salarii câștiga înainte să vină la Dinamo, chiar dacă nu evolua de o bună perioadă de timp. Nimeni nu a discutat cu el nimic de un viitor contract, mai ales că eu eram singurul care poate să poarte aceste discuții”, a spus Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, pentru Digi Sport.

 

În sezonul precedent, Albentosa a bifat 19 partide pentru CSKA Sofia în toate competițiile, reușind să marcheze și două goluri, ambele în campionat.

Ibericul, care a fost cotat în 2016 la 3,5 milioane de euro, a evoluat în cariera sa pentru Caravaca CF, Murcia Imperial, San Roque Lepe, Recreativo Huelva, Cadiz, Eibar, Derby County, Malaga, Deportivo La Coruna, Gimnastic și CSKA Sofia.

 

93 de meciuri a bifat Albentosa în La Liga, pentru Eibar, Malaga și Deportivo.

 

Albentosa a evoluat deja în șapte partide pentru Dinamo, în campionat și Cupa României.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.