EvghinTheAce Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 * Nick-ul tau: Evghin5 * Descrierea bugului: eram in jail cand un codat ma omoara si dupa ce reinviu ma da pe autostrada cu timp de jail... se vede in ss... * ScreenShot(s): http://img26.imageshack.us/i/samp030em.png/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pad Vlad 1993 Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Si eu asa ceva la fel am patit e bug la jail, vezi esti afara si ai 275 secunde in SS... e bug sincer, nu stiam mie de ce imi arata 3300 de secunde, credeam ca doar mie.. e de la updateurile facute de RazR sunt sigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonul Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Am patit si eu ceva:cand m-am logat imi aparea ca is la jail 150sec dar eu nu eram in jail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pingu Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 si eu am patit la fel ieri am fost afk intro casa si dupa ce am dat /sleep imi arata ca am 3k sec jail.. dar nu aveam (am scris /status si scria ca nus in jail) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uL Rayos Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Daa.. si mie mi sa int ceva...aveam la /stats 300 sec si acolo jos in stanga aveam 4500sec ,am dat un relog si gata problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 Nush daca ati inteles. Deci tipul ala m-a omorat cu un cutit si m-a respawnat in strada langa o casa, eu nici nu aveam rent la casa respectiva la care m-a dat. Daca nu se rezolva vor fi abuzuri multe pe seama acestui bug si eu nu vreau sa iau ban ip permanent ca "abuzez" de el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonul Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Cred ca e un bug,mie imi arata ca sunt la jail dar in /stats zice ca nus Dovada: http://img.b-zone.ro/images/44509348989006051406.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLx Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Mda. Dar exemplu cand sunt in masina sub ceas scrie jail time 6000 sau ceva . Si cand ma dau jos nu mai scrie E bug ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaNuu Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Se mai intampla, asa vede tot serverul, am anuntat pe /f si toti aveam aceeasi problema cu acelasi jail time left Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted December 2, 2010 Author Share Posted December 2, 2010 Eu eram in jail ca am fost arestat. Mai aveam de stat in jail si ala m' omorat si in loc sa ma respawneze in jail m'a respawnat in strada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moartea Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Doamne postati toti ca si eu si eu , e un bug la chestia aia si gata nu mai puneti toti ca si eu , el era in jail adevarat , ce nu intelegeti ? Asteptati sa raspunda RazR si nu mai faceti +1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted December 5, 2010 Author Share Posted December 5, 2010 Sper sa se rezolve deoarece multi abuza si multor altora le apare timp de jail sub minimap aiurea, asa ca nu iti poti da seama care este abuser-ul si care nu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M I H A I Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Si mie mi s-a intamplat sa am 300 secunde jail in stanga jos chiar daca eu nu eram la jail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Oantzah Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Eu am patit altceva, pur si simplu alergam in porti si dadeam cu pumnul, am reusit sa trec prin porti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 Si mie mi s-a intamplat sa am 300 secunde jail in stanga jos chiar daca eu nu eram la jail. Bha terminati mha cu +1 voi chiar sunteti grei de cap sau mi se pare mie? Eu chiar eram in jail ca am fost arestat, am murit, am ajuns in strada cand trebuia sa fiu in jail. Terminati cu +1 sunteti fenomenali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corneliu Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Uneori cand intru pe server , imi apare sub harta (jos stanga) "Jail Time-4000sec" , chiar nu stiu de ce ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianuLSefuu Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 si mie imi aparea (deocamdata am ban)cate o data jos cand intram 3000 secunde jail dar pt niimic BUG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Jefferson Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 si mie imi apare si is cop jos acolo ca mai am secunde de stat in jail dar is afarann u`s in jail Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeSe Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 bv tie ai scapat de jail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdy112 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Si mie mi sa intampla sa fiu afara si aveam timp de jail ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TocsiC Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 pentru aceat bug am luat ban pt cheats Link to comment Share on other sites More sharing options...
KonecKter Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 pentru aceat bug am luat ban pt cheats Nu trebuia sa te duci la event...! Noroc chior Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 Rezolvati acest bug plz, ca multi ar putea lua ban pe asa ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian GRS Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Mai, nu mai postati aiurea gen "si mie cand intru pe server imi apare sub ceas ca am sec la jail" acesta este un bug despre care s-a mai discutat si este inofensiv, tuturor ni s-a intamplat, dar daca dati /stats veti vedea ca nu sunteti in jail, si acel jail time dispare dupa putin timp. La el este altceva, era deja in jail si a fost omorat dupa care sa repawnat intrun alt loc decat jail. Am 3 intrebari pentru tine: 1- Cum ai murit tu in jail? din cate stiu hp-ul nu scade in jail mai nou.. 2- In ss-ul tau apare " Incomplete jail sentence, back to jail" textul asta apare atunci cand ai iesit de pe server in timp ce stateai la jail si ulterior ai revenit, Cum de ti-a aparut textul acesta daca tu ai murit? Sper sa nu ma insel, ptr ca eu nu am murit nicio data in jail si nu stiu exact daca iti apare textul acesta, cert e ca apare in situatia prezentata mai sus, dar cred ca poate verifica RazR cand apare. 3- Ai dat report in game pentru acel codat? daca nu ai dat credibilitatea ta o sa cam scada, nu stiu ce sa zic..... in + nu pre ajung codati in jail pentru ca sunt rapid banati si pentru ca beneficiaza de coduri si cei din PD/FBI/NG nuprea ii pot prinde si chiar daca sunt prinsi se pot teleporta imediat din jail. Pentru mine esti cam dubios, dar desigur nu pre conteaza, este doar o parere Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 1. Asta mi s-a intamplat inainte de update cu hp la jail. Era un codat in jail care isi baga arme si a omorat toata celula.... 2. Apare si atunci cand mori. Deci eu zic clar, am fost respawnat in alt loc decat in jail cum ar fi trebuit... am dat relog sa ma dea injail ca sa nu iau ban pt cheats ( teleport )... 3. Am dat report, i-a dat Gabb ban ca avea cutit in momentul in care m-a omorat pe mine, am dat "/report ID (nu mai stiu ce id avea) ARE CUTIT, NU E HITMAN" , imi amintesc ca asa am dat, Gabb i-a dat ban peste cca 1 min ( crek a dat tv pe el sa vada ). Cum adica sunt dubios? Crezi ca daca as avea cod, m-as teleporta din jail, ca sa reclam un bug care nu exista, doar de dragul pt a face +1 sau de a ii da lui RazR o munca in plus? NU! Eu as fi putut lua ban pt acest bug ...si altii au luat ca li s-a intamplat la fel, doar ca ei s-au dus pe la eventuri etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.