Jump to content

[BUG]Jail teleport

EvghinTheAce

Recommended Posts

Si eu asa ceva la fel am patit e bug la jail, vezi esti afara si ai 275 secunde in SS... e bug sincer, nu stiam mie de ce imi arata 3300 de secunde, credeam ca doar mie.. e de la updateurile facute de RazR sunt sigur.

si eu am patit la fel ieri am fost afk intro casa si dupa ce am dat /sleep imi arata ca am 3k sec jail.. dar nu aveam (am scris /status si scria ca nus in jail)

Nush daca ati inteles. Deci tipul ala m-a omorat cu un cutit si m-a respawnat in strada langa o casa, eu nici nu aveam rent la casa respectiva la care m-a dat.

Daca nu se rezolva vor fi abuzuri multe pe seama acestui bug si eu nu vreau sa iau ban ip permanent ca "abuzez" de el.

Mda. Dar exemplu cand sunt in masina sub ceas scrie jail time 6000 sau ceva . Si cand ma dau jos nu mai scrie

E bug ?

Si mie mi s-a intamplat sa am 300 secunde jail in stanga jos chiar daca eu nu eram la jail.

Bha terminati mha cu +1 voi chiar sunteti grei de cap sau mi se pare mie? Eu chiar eram in jail ca am fost arestat, am murit, am ajuns in strada cand trebuia sa fiu in jail. Terminati cu +1 sunteti fenomenali :|

Mai, nu mai postati aiurea gen "si mie cand intru pe server imi apare sub ceas ca am sec la jail" acesta este un bug despre care s-a mai discutat si este inofensiv, tuturor ni s-a intamplat, dar daca dati /stats veti vedea ca nu sunteti in jail, si acel jail time dispare dupa putin timp. La el este altceva, era deja in jail si a fost omorat dupa care sa repawnat intrun alt loc decat jail.

Am 3 intrebari pentru tine:

1- Cum ai murit tu in jail? din cate stiu hp-ul nu scade in jail mai nou..

2- In ss-ul tau apare " Incomplete jail sentence, back to jail" textul asta apare atunci cand ai iesit de pe server in timp ce stateai la jail si ulterior ai revenit, Cum de ti-a aparut textul acesta daca tu ai murit? :-? Sper sa nu ma insel, ptr ca eu nu am murit nicio data in jail si nu stiu exact daca iti apare textul acesta, cert e ca apare in situatia prezentata mai sus, dar cred ca poate verifica RazR cand apare.

3- Ai dat report in game pentru acel codat? daca nu ai dat credibilitatea ta o sa cam scada, nu stiu ce sa zic..... in + nu pre ajung codati in jail pentru ca sunt rapid banati si pentru ca beneficiaza de coduri si cei din PD/FBI/NG nuprea ii pot prinde si chiar daca sunt prinsi se pot teleporta imediat din jail.

Pentru mine esti cam dubios, dar desigur nu pre conteaza, este doar o parere ;)

1. Asta mi s-a intamplat inainte de update cu hp la jail. Era un codat in jail care isi baga arme si a omorat toata celula....

2. Apare si atunci cand mori. Deci eu zic clar, am fost respawnat in alt loc decat in jail cum ar fi trebuit... am dat relog sa ma dea injail ca sa nu iau ban pt cheats ( teleport )...

3. Am dat report, i-a dat Gabb ban ca avea cutit in momentul in care m-a omorat pe mine, am dat "/report ID (nu mai stiu ce id avea) ARE CUTIT, NU E HITMAN" , imi amintesc ca asa am dat, Gabb i-a dat ban peste cca 1 min ( crek a dat tv pe el sa vada ).

Cum adica sunt dubios? Crezi ca daca as avea cod, m-as teleporta din jail, ca sa reclam un bug care nu exista, doar de dragul pt a face +1 sau de a ii da lui RazR o munca in plus? NU! Eu as fi putut lua ban pt acest bug ...si altii au luat ca li s-a intamplat la fel, doar ca ei s-au dus pe la eventuri etc...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.