Jump to content

Ce scriu italienii despre venirea lui Olimpiu Moruțan la Cagliari


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Olimpiu Moruțan ar putea călca repede pe urmele lui Dennis Man - mijlocașul de la FCSB ar putea ajunge și el în Serie A. 

image.thumb.png.25a178ec1f1b10eb4f9986bf096db446.png

Evoluțiile excelente ale lui Răzvan Marin i-au determinat pe oficialii lui Cagliari să-și îndrepte atenția spre un alt român.

 

Asta după ce Moruțan ar fi deja în vizorul a două echipe de top - proaspăta campioană a Italiei, Inter, dar și spaniolii de la Valencia sunt cluburile care-l monitorizează pe jucătorul de 22 de ani. 

 

Iar agentul jucătorului, Florin Vulturar, dezvăluise că mai sunt și alte echipe din Serie A interesate de Moruțan, jucător care are 8 goluri și 14 assist-uri în Liga 1.

Gigi Becali cere 15 milioane de euro pentru Moruțan

Presa din Sardinia scrie că există totuși o mare diferență între pretențiile lui Gigi Becali și oferta lui Cagliari.

 

Patronul de la FCSB cere cel puțin 15 milioane de euro, în timp ce Cagliari ar da doar 8 milioane de euro pentru fotbalistul român.

 

Gigi Becali precizase în iarnă că a refuzat o ofertă de 10 milioane de euro de la un club din zona Golfului.

 

Cagliari luptă încă pentru evitarea retrogradării, mai ales că are două meciuri dificile pe final de campionat - acasă cu Fiorentina și deplasare la AC Milan.  

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.