Jump to content

Bratu și Crăciunescu s-au blocat când au văzut penalty-ul primit de Steaua în meciul cu Ulmu: "Tu vorbești serios?"


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Steaua a primit cu foarte multă ușurință un penalty în meciul tur cu Mostiștea Ulmu, din barajul pentru promovarea în Liga 2, iar Florin Bratu și Ion Crăciunescu au rămas interziși.

image.thumb.png.2f7bd15f7ad6a1045d12f78c5c4c953d.png

Florin Bratu a văzut faza în premieră la Fotbal Club, iar decizia arbitrului l-a lăsat fără cuvinte: "Deci a dat penalty? Tu vorbești serios? Nu am văzut faza până acum! Pacionel s-a împiedicat aici", a spus Bratu, la Fotbal Club.

 

Ion Crăciunescu s-a limitat să spună: "Bratone, lasă ironia, nu e cazul. Este cea mai bună glumă de penalty pe care am văzut-o în viața mea".

 

Trupa lui Daniel Oprița a beneficiat de un penalty, obținut de Pacionel în minutul 47, care a iscat un scandal imens la Liga 3.

 

Finanțatorul celor de la Mostiștea Ulmu a amenințat cu neprezentarea echipei sale la meciul retur, dacă cei de la CSA nu vor cere rejucarea partidei. Faza penalty-ului a stârnit hohote de râs în direct la Digi Sport.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.