Jump to content

Reacţia Turciei, după ce oraşul Istanbul a pierdut pentru al doilea an consecutiv organizarea finalei UEFA Champions League


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) regretă că oraşului Istanbul i-a fost retrasă organizarea finalei Ligii Campionilor, pentru al doilea an consecutiv, dar a precizat că a ajuns la un acord cu UEFA pentru a găzdui viitoare evenimente în metropola de pe malul Bosforului.

image.thumb.png.203e2bd36a3698e396c147fa8d13b126.png

  • Finala UEFA Champions League, Manchester City - Chelsea, va avea loc sâmbătă, 29 mai, de la ora 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

Finala UEFA Champions League, mutată de la Istanbul la Porto

UEFA a anunţat joi că finala dintre Manchester City şi Chelsea se va desfăşura la Porto şi nu la Istanbul, după ce guvernul britanic a plasat Turcia pe "lista roşie" a destinaţiilor de călătorie, din cauza evoluţiei Covid-19 în această ţară, ceea ce ar fi făcut imposibilă prezenţa fanilor englezi la meciul respectiv.

 

Finala de anul trecut a celei mai importante competiţii continentale intercluburi nu s-a putut desfăşura la Istanbul, tot din cauza pandemiei de coronavirus, campioana Europei fiind stabilită în urma unui turneu Final 8, găzduit de Lisabona.

 

"Toată lumea regretă că celebrarea finalei Ligii Campionilor la Istanbul a fost amânată doi ani la rând", a declarat vicepreşedintele TFF şi membru în consiliul de administraţie al UEFA, Servet Yardimci.

 

"Noi vom continua discuţiile cu UEFA. Ei au anunţat imediat decizia de organiza alte evenimente la Istanbul, inclusiv finala Ligii Campionilor", a asigurat responsabilul turc.

 

  • Mass-media turcă subliniază că Istanbulul ar putea găzdui finala Champions League din 2023.

 

Sursa: digisport.ro

Edited by LorenaRx
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.