Jump to content

Sorana Cîrstea a dezvăluit ”momentul cheie” al meciului cu Tamara Zidansek: ”Nu am profitat”. Ce urmează pentru româncă


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Sorana Cîrstea (54 WTA) a fost eliminată în optimile Roland Garros de Tamara Zidansek (83 WTA), scor 6-7 (4), 1-6.

image.thumb.png.a68ffa546f7bcaa4b48faf64c4e3f259.png

La finalul confruntării, sportiva din România a recunoscut că nu a prins cea mai bună zi și că înfrângerea a venit doar ca urmare a unui joc mai puțin reușit al său. De asemenea, Sorana Cîrstea a transmis că diferența s-a făcut în finalul primului set, la 6-5, când a avut minge de set, pe care a ratat-o însă.

Sorana Cîrstea, reacție după înfrângerea cu Tamara Zidansek

A fost o zi nu foarte grozavă din partea mea. Nu am jucat la cel mai bun nivel. În primul set am avut șanse, am reușit să am acea minge de set, de care nu am profitat. Acolo a fost un moment cheie. În tiebreak am avut câteva greșeli pe care în mod normal nu le fac. Asta m-a costat primul set.

 

În al doilea set, ea a jucat foarte bine, dar pe un joc slab al meu. Îmi asum, nu am reușit să joc ceea ce aveam în plan, ceea ce pregătisem. Sunt zile și zile, e normal, nu a fost o zi prea reușită pentru mine. Am pierdut pe mâna mea.

 

Am avut un sezon de zgură foarte bun, un turneu bun per total la Paris, chit că azi nu a fost cea mai reușită zi. Am 12 victorii în acest sezon de zgură, e clar că e un sezon bun”, a declarat Sorana Cîrstea, pentru Eurosport.

 

În acest sezon de zgură, Sorana Cîrstea a arătat un nivel de joc bun, reușind să câștige un turneu, la Istanbul și să bifeze o altă finală, la Strasbourg, unde a cedat la Barbora Krejcikova. La turneele majore, românca are în acest an de zgură optimea de finală de la Roland Garros, în timp ce la Madrid a fost eliminată în primul tur de Jessica Pegula, înfrângere cauzată și de o accidentare suferită în primul set, din cauza căreia nu a putut juca la Roma.

Ce urmează pentru Sorana Cîrstea după eliminarea de la Roland Garros

Sorana Cîrstea a anunțat că după Roland Garros va lua o săptămână de pauză, ulterior urmând să joace un prim turneu pe iarbă, pregătitor pentru al treilea Grand Slam al anului, Wimbledon, programat în perioada 28 iunie - 10 iulie.

 

Acum sunt încântată pentru sezonul de iarbă. Anul trecut l-am ratat, acum abia aștept Wimbledon.

 

Probabil voi sări prima săptămână de iarbă, mă voi odihni și voi juca un turneu înainte de Wimbledon și apoi la Wimbledon”, a anunțat Sorana Cîrstea.

 

Sursa: digisport.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.