Jump to content

"Cristiano Ronaldo nu e cel mai bun jucător din Serie A!" Starul lui Juventus, luat în colimator de un adversar din Italia


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Ruslan Malinovskyi (28 de ani), mijlocașul Atalantei, a aruncat o săgeată "otrăvitoare" către starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo. În schimb, internaționalul ucrainean l-a ridicat în slăvi pe coechipierul său, columbianul Luis Muriel.

image.thumb.png.84426c5f75068a5ac3e34f369d8e9612.png

Mijlocașul ucrainean consideră că la ora actuală există jucători mai buni decât Cristiano Ronaldo, unul dintre fotbaliștii cu cele mai bune cifre din toate timpurile, în Serie A. Malinovskyi este de părere că unul dintre aceștia este golgheterul Atalantei, Luis Muriel, autor al 22 de reușite în stagiunea recent încheiată.

"Cristiano Ronaldo nu e cel mai bun jucător din Serie A!"/ "Luis Muriel ar fi putut evolua la Barcelona"

"Nu o să spun că el (n.r.- Cristiano Ronaldo) e cel mai bun jucător din Serie A. Cred că sunt fotbaliști mai buni. Cel mai bun jucător alături de care am evoluat este Luis Muriel. E incredibil. Dacă lucrurile mergeau pe un făgaș normal, ar fi putut juca la Barcelona.

E greu de înțeles de ce nu s-a întâmplat acest lucru. Poate e vorba despre personalitatea sa, dar Muriel este sufletul vestiarului nostru, zâmbește întotdeauna", a declarat Ruslan Malinovskyi, potrivit Football Italia.

 

Luis Muriel a pus umărul decisiv la a treia clasare consecutivă a Atalantei între primele patru echipe din Serie A. Cu 22 de goluri în 36 de meciuri, columbianul a fost cel mai bun marcator al bergamascilor. Malinovskyi a jucat la rândul său un rol important, ajutându-și echipa cu 8 reușite și 12 pase decisive.

 

  • 30 de milioane de euro este cota lui Ruslan Malinovskyi, potrivit Transfermarkt. Luis Muriel este evaluat la aceeași sumă.

 

Cristiano Ronaldo este pe picior de plecare de la Juventus. Lusitanul, care a cucerit 31 de trofee în carieră și 5 Baloane de Aur, se află între o aventură cu totul nouă, la PSG, și o revenire la Manchester United, clubul pentru care s-a afirmat pentru prima dată la cel mai înalt nivel.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.