Jump to content

Ultimatum pentru un star de la Barcelona: "Semnează prelungirea sau pleacă!". Catalanii suspectează un plan secret


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Ousmane Dembele (24 de ani) ar putea părăsi FC Barcelona în această vară, după ce starul francez, cumpărat pentru 135 de milioane de euro, a amânat în mai multe rânduri prelungirea contractului.

image.thumb.png.4df554eccf17d4c160dfa948ad0aa248.png

Ultimatul pentru Ousmane Dembele

Atacantul mai are contract cu Barcelona până în iunie 2022, iar clubul i-a făcut o propunere de prelungire a înțelegerii. Totuși, atât Dembele, cât și agentul său, au amânat o întâlnire cu conducerea clubului, iar "președintele Joan Laporta a început să își piardă răbdarea", susține As, care citează Mundo Deportivo.

 

Laporta suspectează un posibil "pact secret" al lui Ousmane Dembele cu o altă echipă, însă nu are gând să mai aștepte și plănuiește să îi ofere un ultimatum jucătorului, după EURO 2020. Fie semnează prelungirea contractului, fie pleacă în această vară, cu un an înainte de expirarea înțelegerii.

 

O posibilă plecare a lui Dembele nu ar fi chiar o veste proastă pentru Barcelona, având în vedere că francezul încasează un salariu important, iar formația blaugrana are probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus.

 

O posibilă destinație a lui Dembele este Juventus, club bănuit de Barcelona că se află în spatele "pactului secret" cu Dembele.

 

Dembele joacă la Barcelona din 2017, când a fost transferat de la Borussia Dortmund, pentru 135 de milioane de euro. Francezul, măcinat de numeroase accidentări, a strâns 118 meciuri și 30 de goluri. În actuala stagiune, a fost folosit de Ronald Koeman în 44 de jocuri, bifând 11 goluri și cinci pase decisive.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.