Jump to content

O șoferiță băută se ține de glume cu polițiștii care au tras-o pe dreapta

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Soferita-bauta-politistii-1.jpg

O șoferiță băută s-a ținut de glume cu polițiștii care au tras-o pe dreapta. Femeia are acum dosar penal. Aparatul etilotest a arătat o alcoolemie uriașă. În mașină, alături de ea, se aflau și doi minori.

O femeie în vârstă de 39 de ani din Galați s-a urcat la volanul unui autoturism în ciuda faptului că, înainte, consumase băuturi alcoolice. Aceasta a luat cu ea și doi minori.

Un echipaj de poliție din cadrul Serviciului de Intervenție Rapidă și Transport Valori a observat stilul de condus haotic al femeii și i-a făcut semn acesteia să oprească. Șoferița a ignorat semnalele. Oamenii legii au reușit, în cele din urmă, să o convingă să tragă pe dreapta. Aceștia au descoperit că femeia consumase băuturi alcoolice și nici nu avea permis de conducere. Când i-au cerut actele mașinii, șoferița a început să glumească.

Dialog halucinant între polițiștii care au oprit-o și șoferița băută

“Nu am, am furat mașina!”, a insistat ea în câteva rânduri, râzând necontrolat. Dialogul dintre șoferița băută și polițiști pare desprins dintr-un banc.

– Buletin, permis?, i-au cerut oamenii legii.
– Nu am, vă dau datele.
– Actele mașinii?
– Vă dau datele.
– A cui este mașina? au vrut să știe polițiștii.
Șoferița băută a continuat gluma:
– Am furat mașina.
– Cum ați deschis-o?
– Cu cheile!

Minorii aflați alături de ea în mașină au fost cei care le-au spus polițiștilor că mașina nu a fost furată. Aceștia au explicat că locuiesc în apropiere. Femeia le-a spus polițiștilor că ar fi băut un pahar de vin de țară.

Femeia în vârstă de 39 de ani a fost testată cu aparatul etilotest. Acesta a arătat o alcoolemie de 0,90 mg alcool pur în aerul expirat, scrie Adevărul. Cazul a fost predat Biroului Rutier pentru continuarea cercetărilor. Șoferița va fi cercetată penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.