Ailime Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 (edited) Titlul filmului: Éperdument (Down by Love) Anul lansării: 2016 Genul filmului: Dramă/Dragoste Durata: 1 h 50 min Scurtă descriere: Directorul unei închisori își pune în joc cariera și căsnicia după ce se îndrăgostește de o deținută de două ori mai tânără decât el. O dramă bazată pe o poveste reală. Trailer: Recenzie personală: Fain film, interesant, mi-a plăcut. Ce m-a determinat să îl vizionez a fost faptul că e bazat pe o poveste reală. Am rămas cu câteva întrebări în minte după final. Edited June 12, 2021 by Ailime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqqua Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Interesant filmul, păcat că are finalul 'deschis'. Voiam chiar să aflu ce va alege / spune Jean în instanță. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted June 12, 2021 Author Share Posted June 12, 2021 @Aqqua, am intrat în dubii după ce am auzit plânset de copil (sper să nu greșesc) și am văzut cum se uitau unul la altul așa frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted June 15, 2021 Author Share Posted June 15, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts