Jump to content

Ce mutare! FC Barcelona "a furat" un om de bază de la Manchester City


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Silvia Tremoleda, medic nutriționist care până în prezent a lucrat pentru Manchester City, a decis să facă pasul spre FC Barcelona.

image.thumb.png.d4cef786043c489aa037e11e036ad4a7.png

Silvia Tremoleda a plecat în 2016 la Manchester, unde l-a ajutat pe Guardiola să formeze un grup puternic. Tremoleda este de asemenea cea care i-a prescris lui Messi dieta în adolescență, pe vremea când acesta făcea primii pași în academia Barcelonei.

 

Silvia Tremoleda se va ocupa acum de alimentația tuturor jucătorilor de la FC Barcelona, anunță site-ul Arabalears.

Ronald Koeman va continua la Barcelona

Antrenorul olandez Ronald Koeman va fi pe banca tehnică a Barcelonei şi sezonul viitor, a declarat preşedintele clubului, Joan Laporta.

 

Koeman, numit ca tehnician al catalanilor în august anul trecut de predecesorul lui Laporta, Josep Maria Bartomeu, a condus echipa la cucerirea Cupei Spaniei în acest sezon, după o pauză de trei ani în care gruparea blaugrana nu mai câştigase trofeul. În La Liga însă FC Barcelona a încheiat pe locul 3, astfel încât au existat numeroase zvonuri privind posibilitatea înlocuirii antrenorului batav.

 

Şi Laporta a fost în ultimul timp evaziv cu privire la viitorul lui Koeman la Barca, el afirmând că va lua o decizie după ce va discuta cu acesta.

La finele lunii trecut, Koeman spunea că are contract cu clubul până pe 30 iunie 2022 şi că vrea să-l ducă până la capăt.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.