Jump to content

Bizara, frumoasa aventură Minute of Islands a ieșit acum

Share

Recommended Posts

Minute of Islands Review: An Emotive Adventure Puzzler

Povestea ciudată a insulelor magice și a mașinilor antice care le protejează au primit o lansare surpriză în cadrul Future Gaming Show de astăzi.

Mi-a plăcut foarte mult aspectul Minute of Islands , povestea unui jucător de bătaie numit Mo, care trăiește pe un lanț de insule pline de mașini ciudate, care țin la distanță unele amenințări antice, când a fost anunțat la Guerrilla Collective din 2020. Trebuia să fie lansat mai târziu în acel an, dar nu a reușit, iar o lansare planificată la începutul acestui an a fost ratată. Dar nu va rata cea mai nouă dată de lansare, pentru că - surpriză! - este astăzi și a ieșit acum.

Anunțul de lansare oferă, de asemenea, un pic mai multe informații despre ceea ce înseamnă Minute of Islands. Are loc pe un frumos arhipelag care a fost poluat cu mult timp în urmă de spori periculoși. Singurul lucru care îi ține la distanță sunt antenele antice construite de giganți când trăiau alături de oameni. Acum, cu giganții plecați și mașinile eșuate, îi revine lui Mo să facă reparațiile și să-i salveze insulele. Dar, în curând, descoperă că nu totul este așa cum pare și daunele se adâncesc mai mult decât a îndrăznit să creadă posibil.

rijNVDdQCgaQq2RPsryxGY-970-80.jpg

Stilul de artă viu mi-a atras atenția pentru prima dată, dar Minute of Islands promite, de asemenea, „o poveste emoțională și poetică de autoexplorare”, amplasată într-o lume unică, stratificată, plină de secrete și puzzle-uri de mediu. Sunt un nenorocit pentru astfel de lucruri și mi-a plăcut, de asemenea, aventura din 2013 a Studio Fizbin The Inner World, așa că sunt nerăbdător să văd cu ce vine aici.

Minute of Islands este disponibil pe Steam pentru 20 USD / 20 GBP / 20 EUR și există, de asemenea, un site oficial la minute-of-islands.com.

Sursa

• Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.