Jump to content

Sci-Fi Soulslike Hellpoint este gratuit pentru păstrarea în GOG Summer Sale

Share

Recommended Posts

RmR7bXGVDRk7HYA2xxCLg3-970-80.jpg

Aveți până la 16 iunie să o faceți a voastră.

Când s- a declanșat GOG Summer Sale săptămâna trecută, primul meu gând a fost „Ce dă? Unde sunt lucrurile mele gratuite?” Există o mulțime de oferte bune în vânzare, da, dar, sincer, am devenit răsfățat de-a lungul anilor și în aceste zile nu mă ridic din pat decât dacă cineva îmi flutură un joc gratuit în față.

Astăzi, la întrebarea mea s-a răspuns: The Sci-Fi Soulslike Hellpoint , povestea unui erou tipărit 3D la bordul unei stații spațiale abandonate depășite de entități interdimensionale care acționează ca marionete ale zeilor cosmici răuvoitori (serios, asta spune descrierea jocului ) este acum gratuit pentru păstrează. Doar capul la prima pagină GOG , derulați în jos un pic, și faceți clic pe „pretinde joc“ buton veți avea , de asemenea , să fie de acord să vă înscrieți la lista de discuții GOG, dar cred că e un târg cere lucruri gratuite.

După toate aparențele, Hellpoint este un tip de joc remarcabil, perfect în regulă: are un scor global de 3,8 / 5 pe GOG , recenzii ale utilizatorilor „în majoritate pozitive” pe Steam și un rating Metacritic de 64/100. Nu e rau! Nu va câștiga niciun premiu, dar nici nu sună ca ceva ce vei regreta că ai instalat pe computerul tău.

Hellpoint va fi pe masa de cadouri până la ora 6:00 PT / 9:00 ET / 14:00 BST pe 16 iunie. Vânzarea de vară a lui GOG se desfășoară până pe 28 iunie - posibil suficient timp pentru mai multe lucruri gratuite înainte să se termine.

Sursa

• Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.