Ailime Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Titlul filmului: Fatherhood Anul lansării: 2021 Genul filmului: Dramă Durata: 1 h 49 min Scurtă descriere: Un tată rămas văduv încearcă să-și crească fiica singur și luptă cu îndoiala, frica, tristețea... dar și cu scutecele murdare. Inspirat de un caz real. Trailer: Recenzie personală: M-am așteptat la ceva mai bun, dar mi-a plăcut cât de cât. Per total e ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqqua Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Atât titlul, cât și afișul sunt pozitive, intriga este luminoasă și există momente amuzante. A fost interesant pentru mine să privesc, să observ o astfel de poveste, să mă bucur pentru Tatăl, care a făcut totul cu sârguință și cu dragoste. Arată ce duritate există în viață între rude, dar totul poate fi rezolvat dacă suntem de acord. Deznodământul a lăsat emoții pozitive. Recomand, merită atenție. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted June 29, 2021 Author Share Posted June 29, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts