Jump to content

Ce mesaj a primit Yann Sommer de la prietenul Roger Federer, după eliminarea Elveției de la EURO 2020


 Share

Recommended Posts

Yann Sommer (32 de ani / 1,83 m), goalkeeper-ul Elveției, a fost unul dintre cei mai buni portari de la EURO 2020. 

image.thumb.png.b0519d264db9a44cbd87a75128b4485c.png

Fotbalistul Borussiei Monchengladbach și-a arătat clasa atât în meciul din optimi de pe Național Arena, scor 3-3, 4-5 d.l.d. cu Franța, cât și în sferturi, scor 1-1, 1-3 d.l.d. cu Spania. Aseară, în confruntarea cu trupa lui Luis Enrique, Yann Sommer a avut 10 intervenții providențiale! 

Mesajul lui Federer îndreptat către Yann Sommer și colegii săi 

Imediat după eliminarea Elveției, prietenul lui Sommer, celebrul Roger Federer (39 de ani) i-a transmis portarului un mesaj pe rețelele de socializare și a atașat o poză sugestivă pentru parcursul trupei lui Vladimir Petkovic: sprintul lui Sommer, pe Național Arena, după ce a neutralizat execuția lui Kylian Mbappe, de la 11 metri.

 

"Mulțumim! Ai apărat uimitor! Băieți, vă mulțumesc, ați depus un efort incredibil, abia aștept Cupa Mondială din 2022. Ați jucat excelent, vă urez mult succes!", a scris pe pagina sa de Facebook fostul lider mondial. 

Yann Sommer, despre ce a învățat de la Federer

În urmă cu 10 zile, într-un material realizat de Paris Match, Sommer povestea că a împrumutat din calmul amicului său, Roger Federer, de 20 de ori campion în turneele de Grand Slam. 

 

"Îl observam mereu cum își păstrează echilibrul în momentele în care e o mare presiune în joc", povestea Sommer despre Federer, pentru sursa mai sus citată.

 

  • Goalkeeper-ul de 32 de ani, legitimat la Borussia Monchengladbach, a avut 10 parade în meciul contra Spaniei, record pentru EURO 2020, conform Whoscored. Totuși, premiul pentru jucătorul meciului l-a obținut Unai Simon, portarul Spaniei, care a apărat două penalty-uri ale elvețienilor.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.