Jump to content

Noua actualizare MS Flight Simulator pentru a oferi o creștere dramatică a performanței pe PC

Share

Recommended Posts

Microsoft Flight Simulator pe Steam

Actualizarea Sim 5 pentru a reduce utilizarea procesorului și utilizarea memoriei pentru performanțe îmbunătățite și mai puțină bâlbâială.

Dezvoltatorul Microsoft Flight Simulator, Asobo Studio, a demonstrat o nouă actualizare care va veni la joc luna viitoare, una care ar trebui să îmbunătățească dramatic cadrele pe secundă și utilizarea memoriei - vorbim despre îmbunătățiri masive ale performanței pe PC, care ar putea face din următorul dvs. zbor transatlantic un total experiență fără turbulențe.

Ieri, în timpul unui stream live pentru dezvoltatori, CEO-ul și cofondatorul Asobo, Sebastian Wloch, a subliniat toate îmbunătățirile care vin pe PC odată cu actualizarea viitoare, alături de versiunea pentru Xbox Series S / X.

„Așadar, practic am rescris o mulțime de părți ale motorului, arhitectura sau am îmbunătățit, pentru a obține performanța maximă din sim. Și, aș spune, resursele minime pe memorie sau amprenta lățimii de bandă,” Wloch spune în timpul fluxului (prin VGC ).

Wloch a demonstrat apoi îmbunătățirea despre care vorbim aici și este destul de impresionantă. 

„Puteți vedea că memoria sistemului scade la 14 GB, iar sim-ul scade de la 16 GB la 4,7 GB. Rata cadrelor este de 50 sau 54 în acest caz, unde este foarte greu pentru sistem. O echilibrez între GPU și CPU, este într-adevăr GPU-ul care este mai încărcat din cauza clădirilor din fundal, dar complet bâlbâit pe computerul meu. Este cu 20 de cadre, aș spune, pe secundă, 20-30 de cadre pe secundă și 25% CPU gratuit pe sistem. "

„Puteți vedea GPU-ul este de 100%, iar CPU-ul este de 75%, deci este deplasat în totalitate, iar acum CPU-ul este gratuit, astfel încât să puteți rula chiar și alte lucruri în fundal, care nu vă vor mai face să vă bâlbâi, „Wloch continuă.

xd4qhnVu6ETmpXzwiZrVqE-970-80.jpg

Sistemul de testare este un procesor Intel Core i7 9700K și Nvidia GeForce RTX 2060 Super, care rulează jocul la setări 4K, Ultra cu o scară de redare de 40%. Wloch admite că nici nu s-au finalizat încă toate testele, astfel încât sistemul dvs. poate varia în ceea ce privește cât de multe îmbunătățiri va obține din actualizare. 

Îmi imaginez că majoritatea computerelor de jocuri vor avea un beneficiu serios din actualizare, cel puțin. Utilizarea mai mare a GPU-ului și încărcarea redusă pe CPU vor ajuta la eliminarea blocajelor care ar fi putut fi rădăcina problemelor de bâlbâială ale jocului. În mod similar, la fel și reducerea cererii de memorie de la sim.

Este posibil să avem mulțumită jucătorilor Xbox pentru aceste actualizări. Noile console sunt puternice, ceea ce știm, dar chiar și unele dintre computerele de top de astăzi s-au luptat să ruleze Flight Sim în starea inițială . Fără îndoială, Flight Sim a primit o nouă bătaie de vopsea la timp pentru lansarea pe consolele alimentate RDNA 2 și Zen 2 la sfârșitul acestei luni.

Actualizarea Sim 5 va sosi în aceeași zi, 27 iulie 2021, și include și o grămadă de remedieri de erori. Consultați tabelul de mai jos pentru pachetul complet.

mkkL4T3ZstL36wSbgCKKd5-970-80.jpg

Mai mult, odată ce jocul se mută pe DirectX 12 pe PC (este deja pe DX12 pe Xbox, dar versiunea pentru PC rămâne puțin în urmă), Asobo va încadra urmărirea razelor în joc. Încă nu există o dată exactă pentru asta, dar Wloch spune că migrația este deja în desfășurare.

E timpul să scot din nou bățul de zbor, cred.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.