Jump to content

Ubisoft ar prefera să elimine Might și Magic 10 decât să-și rezolve problemele DRM


TLG WilliamS
 Share

Recommended Posts

fgbhWVzyuqA6vansJgEC6h-970-80.jpg

 

 

RPG-ul din 2014 a fost eliminat din Steam în urma opririi serverului.

 

În aprilie, Ubisoft a anunțat că serverele pentru Might și Magic X: Legacy vor rămâne offline . Dar odată cu această oprire, care a dezactivat suportul DRM strict al jocului, RPG-ul din 2014 a rămas complet imposibil de jucat - Ubisoft a decis acum să îl scoată de pe Steam, mai degrabă decât să rezolve problemele sale.

 

După închiderea din 1 iunie, jucătorii Might și Magic au descoperit că nu erau doar blocați din DLC-ul jocului - nu puteau să progreseze în întregime după Actul 1 . Chiar și așa, Ubisoft a vândut în continuare atât jocul, cât și extras plătit, ducând la reacții masive pe forumurile Steam și la recenzii copleșitor de negative.

 

La acea vreme, un purtător de cuvânt al Ubisoft ne-a spus că editorul era „conștient și investiga problemele raportate”. Din păcate, rezoluția pare să tragă jocul de pe Steam în întregime, iar lista arată acum că jocul nu este disponibil pentru cumpărare la cererea editorului.

Asta înseamnă, din fericire, că nimeni altcineva nu va prelua RPG-ul spart în curând. Dar este o mică consolare pentru jucătorii existenți de Might și Magic, care au rămas acum cu un joc rupt pe care este posibil să nu-l mai joace niciodată.

 

Într-un e-mail, un purtător de cuvânt al Ubisoft a reiterat că editorul este „conștient și investighează problemele raportate cu echipele noastre interne”.

 

Această poveste a fost actualizată cu comentariile de la Ubisoft.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.