Jump to content

Decizia luată de Gigi Becali în cazul fotbalistului pe care vrea 500 de milioane de euro


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Ianis Stoica (18 ani), jucătorul căruia Gigi Becali anunța că-i va stabili o clauză de 500 de milioane de euro, a avut evoluții solide în primele meciuri de pregătire ale FCSB-ului și poate fi unul dintre candidații la locul de jucător U21 în sezonul următor.

FOTBAL:FCSB-CONCORDIA CHIAJNA, AMICAL (1.07.2021)

 

Cel mai tânăr marcator din istoria FCSB-ului a fost împrumutat în ultimele stagiuni în Liga 2, la Dunărea Călărași, Petrolul, Metaloglobus și CSM Slatina, însă a revenit în lotul vicecampioanei și este hotărât să lupte pentru un post de titular, mai ales în contextul regulii U21. Ianis Stoica a fost folosit de Dinu Todoran în toate cele trei partide amicale de pânâ acum, iar puștiul nu a dezamăgit.

 

  • 200 de mii de euro este cota de piață a lui Ianis Stoica, potrivit Transfermarkt

Ianis Stoica, omul de 500 de milioane de euro al lui Gigi Becali, luptă cu Octavian Popescu pentru un loc de titular la FCSB

Misiunea fiului fostului jucător din Ghencea, Pompiliu Stoica, de a se integra în primul 11 al FCSB-ului nu va fi una ușoară. Gruparea roș-albastră dispune de câțiva dintre cei mai buni fotbaliști de atac din Liga 1, iar omul care pare să aibă asigurată poziția U21 în angrenajul lui Todoran este Octavian Popescu, jucător pe care patronul Gigi Becali visează să obțină peste 25 de milioane de euro.

 

  • 5-1 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 4-1 cu Concordia Chiajna și 3-1 cu Chindia Târgoviște sunt rezultatele FCSB-ului din primele amicale ale verii. Miercuri, roș-albaștri vor întâlni nou-promovata CS Mioveni.

 

Ianis Stoica a marcat un gol în amicalul câștigat de FCSB în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 5-1. Un atuu pentru tânărul atacant îl reprezintă relația pe care o are cu tehnicianul Dinu Todoran. Cei doi au colaborat în sezonul trecut la CSM Slatina, când Stoica a cunoscut cele mai bune performanțe din carieră, marcând de 7 ori.

 

Portarul Ștefan Târnoveanu și mijlocașul Ovidiu Perianu, pe lângă extrema Octavian Popescu, sunt ceilalți jucători din lotul FCSB-ului cu șanse reale de a ocupa locul de jucător U21 la FCSB.

 

  • 23 de selecții și 13 goluri a adunat Ianis Stoica la reprezentativele U16, U17, U18 și U19 ale României

 

  • 4 apariții și o reușită a bifat Stoica la prima echipă a celor de la FCSB

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.